|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 539540541542543 717> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Резонатори милички...и јас се вратив свежа,одморена,со максимално наполнети батерии...
Бидејќи сеуште сум на одмор,ви спремив на брзина една овошна торта и некое коктелче за да "ми се фати одморот" И ништо без задолжителното кафенце...На здравје! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...fala biba...ova ke me rasoni....
zirkam od tarasa da te vidam... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај и да е уште малку и ќе ти запеам под пенџер. Ти спреми ли крпите да ти помогнам ако треба? |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добре ни дојде Биба...и во резонанцијава....
Веднаш се гледа колку си одморена....
Што спремање си...удрила..........
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...meraba blashke... se odmori...pa sega rezonatorski... ni ja nema IQ da ne turi na tretman...
...biba mi zapea pod tarasa...onaka vedra...ubava...odmorena... ama ne mi praveshe drushtvo za kafe... drugpat ne mi bega...... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра вечер резонаториза да се фати одморот на Биба си земав од салатата овошна, па коктел и така ‘‘поднирена‘‘ да ја Биба за добродојде.Аааааа и јас спремив нешто...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...citam po spisok...
...rushka....... ...biba...... ...blashka...... ..angelina... ke dojde... ..IQ... ke dojde... pokasno... ...mamma... vo kujna ...sprema... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me i mene |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... se vrativ samo da vi recam leka nok... da izgasnam kompjuter i da si legnam.......leka nok...ubavi sonishta...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leka nokj mamamd
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..leka nok........utre sabajle da me cekaaaa ...po moznost...kafe...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no problem
|
|
tref
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke vari nekoj? papucko
|
|
Внеси реплика | страница <1 539540541542543 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |