|
Најсекси водителка или презентерка на ТВ |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лила е најубава
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татјана Стојановска,презентерката на А1 дефинитивно ми е и најубава и најсекси, гардероба одлична. Би ја пофалила и Лила.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mina - Eks "Daj pobrzaj" sea vodi neso na telma i epten mi se sivga vaka popravena :) |
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a Tatjana e number 1
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иванна од Ексклузив, многу ми беше ќејф да гледам Ексклузив додека таа беше водителка.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хелена Роза ќе биде "експлозивна"!
Популарната водителка Мелита Раќиќевиќ деновиве остана без својот "Експлозив", пишува последниот број на СВЕТ. Имено, таа повеќе не е водителка на емисијата што до пред некој месец ги уриваше рекордите на гледаност во државата. Како што објавува магазинот, откако рејтингот на емисијата падна, одговорните лица во А1 телевизија решиле да ја сменат Мелита од водителската фотелја. На нејзино место доаѓа Хелена Роза, која подолго време нема никакви ангажмани. |
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatjana Stojanovska e najdobra
|
|
gladius
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo pravo si............najdobra e |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милф Хантер :)))) Мене сепак повеќе ме пали Марија Стојниќ од емисијата Во Бело отколку Татјана. Татјана е првата мис на независна Македонија, а ја не преферирам мисици. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene taa Marija Stojnik mi e izvestacena malku, nekako premnogu vestacki se smee
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмммммм најсекси е topsexy несомнено
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да и се изнагледам на Билјана Дебарлиева, секогаш кога чита вести си помислувам: Боже, како може некој да биде толку совршено убав? Завчера носеше некое црно, сатенсто саковче, а косичката, убава плава нијанса, потпораснатка вака и е поубава), па исфенирана кон надвор...
Совршенство. (се разбира за вкусови не се расправа, но за мене таа е најубава наша презентерка, море како наша само...ма нигде ја нема поубава)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lelee isto kako ja da sum go napisala ova..zenata e sovrsena.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatjana Stojanovska
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |