|
Нај патување |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Ноември.2005 во 10:34 |
Кое патување ви оставило најголем впечаток? По што го паметите, по лошо или добро?? Изменето од LouWeed |
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАРСЕЛОНА.....се изгубив 3 дена..........
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Holandija prekrasna zemja taa mi ostavi golem vpecatok
|
|
brmbrm
Сениор Регистриран: 20.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Key West is the best uuuuh kavo mesto
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРАГА.........не сакав да заминам .....прекрасно |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВАТИКАН и прекрасниот плоштад San Pietro.Бев вчудоневидена од се она околу мене,беше недела и ден кога се вршеше миса од Папата Giovanni Paolo II
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сара и блу....ме потсетија на исто многу јаки места каде бев....
мислам прага е жива легенда град....врие со нај убаите жени на свет..... а холандија шо да ви кажам.....еиндховен,амстердам.....влеговме во кафичот ја глеаме картата...еј мен гимме 2 грамс оф ак/47 енд 2 грамс зиро зиро........ |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
France......tie 10 dena bea najromanticnite i najnezaboravnite denovi vo mojot zivot
|
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со француски лавер или????
|
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moe ne zaboravno patuvanje bese mesec dena niz USA. Nijagara, Chicago, Washington,Boston. Prekrasno si pominav i se iznaletav. E uste ponezaboravno mi go napravi patuvanjeto sto ni ja promarsija konekcijata vo Paris na vrakajne pa ne smestija vo hotel na smetka na kompanijata. Arno ama slednoto utro koga bevme na dorucek ni provalija vo soba. Sreka sto gi smackav site pari na setanje
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Letovo vo Italija: Firenca Piza, Livorno,Vinci. Ubavina do ubavina. Se razbira kako dopolnuvanje bese italjanskiot lover. Ama od setanje ne go ostaaviv do zdiv da dojde Za 6 dena se vrativ so 200 sliki |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатото лето во Шпанија и БАРСЕЛОНА каква е би ја посетила повторно
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila podaleku od sosednive zemji.....samo vo Slovenija bev ova leto sto pomina...i si pominav Prekrasno! bev samo vo Koper i Ankaran ama sepak si pominav ubavo....iako ne go vidov ona sto trebase da se vidi od Slovenija...moreeeeeee za mene ima vreme.....ima da setam, da setam.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Germanija.ludwigstein.to e zamok sreden ko hotel.definitivno 11 golden
age vo mojov zivot.totalna anarhija.uh kako bi sakal da se povtorit.
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |