|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 55> |
Автор | |||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"Сонот доаѓа од многу грижи"
(Библијата, Проповедник 5:3) |
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
u pm eve veke 2 veceri sonuvam nekoi zmii po drvja ovo ono mi pagaat begam ja sto li e neznam.
|
|||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали некој може да ми го протолкува следниов сон:
Кип, голем лик, многу блескав лик стоеше пред мене. Изгледот му беше страшен. Главата на ликот беше од чисто злато. Градите и рацете од сребро, стомакот и бедрата од бронза, нозете од железо, а стапалата делумно од железо, делумно од глина. Одненадеж се стркала камен од планината, па удри во кипот, во стапалата од железо и глина и го скрши. Тогаш наеднаш се здроби железото и глината, бронзата, среброто и златото, и сè стана како плева на летно гумно, ветрот ги однесе и трага однив не остана . А каменот што удри во идолот стана голема планина и ја наполни сета земја.
Балтазар, што ќе кажеш ти на ова?
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сјајниот бог има ахилова пета ... ќе ја преиспитуваш својата вер(б)а ... Изменето од filmadzijka - 15.Август.2008 во 11:47 |
|||
black v
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ако повторно, во почетокот имаш тешка борба, немој да се обесхрабруваш, туку напротив знај дека непријателот со своето илјадагодишно искуство сфатил дека ќе напредуваш, затоа се обидува да те испаничи со своите закани, виденија во "сонот" и на јаве, и слично на тоа, за да те уплаши и поради тоа да го запоставиш својот подвиг.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си нормален.... Изменето од maria_magdalena - 12.Август.2008 во 11:01 |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да внимаваш и да не веруваш во лажни богови и идоли, господ е насекаде околу тебе и во тебе. Изменето од moira - 12.Август.2008 во 23:54 |
|||
What you see,hear and feel is not always true.
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zab, izronat, bez bolki
|
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
malku citav a mnogu filozofii,mozebi sonot i nee son
|
|||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
smenija pernicata milo
|
|||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kolku sto jas znam sonot e nesvesna astralna proekcija, a koga ke staneme svesni deka sonuvame veke sme na pola pat da doziveeme svesna astralna proekcija. Gi imam doziveano i astralnite proekcii, a i svesnite sonista. Sonistata ne se nesto posebno, no sepak mnogu pomagaat ako sakame da doziveeme svesna astralna proekcija. |
|||
I love Daphne Millbrook.
|
|||
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
астрална проекција како онаа од Пру од волшебнички?!? или ова е некој друг вид, лелее значи имаме маѓии ние ! |
|||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
|||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako ovaa na Pru. Ima tema za Astralna proekcija na forumov. Citni i ke vidis sto e kako e. |
|||
I love Daphne Millbrook.
|
|||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa da tuka si vo pravo.eve ina mene mi se ima slucno da sonivam nesto i posle nekolku dena da se ostvari ama bas 100 posto istoto imam mn primeri nekam da nabrojuvam sega i se cudam so e dali e nekoe setilo toa sonot koe sto ne e poznato za naukata ili nesto drugo vrska nemam... |
|||
speed
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |