![]() |
|
Изгледот на вашите заби |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
superboy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Август.2008 во 16:09 |
Pls искрено.Мислам дека моите заби се ОК.Тие што не си ги сакаат и се срамат да кажат слоободно нека не одговараат.
![]() |
|
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па стави сликичка со твојата насмевка тогаш
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
da mi se dopagaat, i cesto slusam deka imam ubavi zabi
![]() |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
mislish vaka?e, Stvarno ti bile kako 2 niza biseri!
![]() a,koj ti e zabarot? ![]() ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
mene mi se super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
jas redovno si odam na zabar
![]() ![]() |
|
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а да не имаш парадентоза или сл?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ani4ka_xxxxxxxx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
се извинувам,а што е тоа??!?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
иди на забар душо
|
|
|
|
![]() |
|
па кажав дека одам редовно ама за тоа пара..блабла не знам, ама такви ми се непцата шо да праам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
сигурно ти се преосетливи. само полека миј..ако не е болест тоа ти е од увек така. само припази со четкичката. тие лесно и се корнат.
|
|
|
|
![]() |
|
хаха..во право си ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Ани4ка... не ти се преосетливи тебе забите... не претерувај со толку миење, доволно е два до три пати на ден, ама темелно и нежно, без многу притискање... само треба доволно долго да ги миеш, околу три минути... и користи и забен конец понекогаш, помага во чистењето на меѓузабните простори каде често се таложат наслаги кои се добра основа за бактерии кои предизвикуваат воспаление на непцето, а оттаму и крварење.
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
pa nemav kako mala,ama zatoa sega mi se ok.barem jas si gi sakam
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |