![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 793794795796797 1093> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Кога ќе стигнам се’ да завршам...
![]() |
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
ega da ne e kasno...
|
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
mi se vrti misla deka veke ne mi se zivi
![]() ![]() ![]() |
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Тууууу... мене такви мисли ми се вртат на секои 5 минути во последниве 20 години.
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Добро де...јас.... пута 2 Ќе ти помине не бери гајле....Маалско лудило е тоа. Утредента запознаваш нова женска и пак ти се живее. |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...mnogu brzo se pismani..nema ni 3-4 dena... ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Онаа старата добра мисла... ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...ama brzo minuva vremeto...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
se zapocna taka spontano.....
struja,pa telefon pa televizor,pa mobilni telefoni pa komjuteri pa internet..... I sto e sledno?! ![]() aparat za citanje na mislite ![]() ili mozebi telekomunikaciska vrska so Mars???? ![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
da si zemam utre slobodno?????
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
more svesta mi se vrti, ne mislata
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 793794795796797 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |