![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 29> |
Автор | ||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
некои прашања не се одговараат. не сфаќај се сериозно. смешка е
![]() ![]() |
||
![]() |
||
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
|
primer za karaktnerna anomalija ti e toa ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Javi se da ti dadam upat kade da se javish.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ne se javuvaj,JAS ke ti se javam..ti samo cekaj....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Daj javi se za da ne zaspijam
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...da ti se javam...ajde...sega...
![]() ...ne si me slushala od preska...da ne mi go zaboravish glasot... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
hahah...da da...
|
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ja dobivte sluzbata 188
poradi kontrola na kvalitetot, razgovorot ke bide snimen
dokolku go znaete imeto i tocnata adresa,a sakate da go doznatete telefonskiot broj, pritisnete 1
vremeto na cekanje pokratko od edna minuta
♪ ♪ ♪ ♪
- povelete
- La fille od Feniks/forum idividi
-zapisete
-baranito broj e: 07x yry rst
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
da da da
javi se veke ednas ![]() |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.......................
![]() ![]() |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
Javi se Juzna
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() vekje koa ti e telefonot vo raka, javi se ![]() |
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
ne be ne se javljaj da ne trosis kredit pusti mi signal ja ke ti se javam :D imam 100 za 100 hhh :D
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
|
Aj javi se...potrosi nekoj denar
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |