IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Каролина Гочева
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каролина Гочева

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 23>
Автор
Порака
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 09:18
Originally posted by ange ange напиша:

more luka si dosol od crna gora ne ja znaes karolina tolku dobro kako nie makedoncite
nemam nisto protiv tebe samo ti ja kazuvam kava e navistina
eden denar nema potroseno nikogas na nekoe bolno detence na nisto takvo
oti e selanka na koja i e najvazno da bide oblecena po najnova moda
oti e glupa i nepismena so sredno obrazovanie(bogznae i tolku dali ima)
oti semejstvoto izgleda i e prosto i ne ja naucile na osnovni principi vo zivotot
oti namesto da place koga toska zagina ona bese mrtva ozbilna oko ne i trepna
selnaka prokleta uf ama ja mrazam

-црногорците + сите од балканот, заедно со тоше, каролина ја сметаат за најдобра пејачка од тука
-како нема потрошено денар кога таа прва учествуваше на концерти како македонија навива и концерт за тео тасев кои беа хуманитарни
-нормално дека ќе биде облечена по последна мода, па ако земе нешто од постара пак ќе најдете причина за да ја оговарате + сите гледаат да бидат облечени така
-каролина, исто како и тоше, завршила средно музичко во битола (доста ценето) и сега студира на некој приватен (дали европски незнам) ако не е и завршено.
-не може од око да се види дали таа и семејството и се прости, а исто каролина важи за една од најкултурните познати личности,
-(повторувам!) зошто мора таа да се лигави како и сите други кои претходно земаа го валкаа на сите страни??
-каролина не е селанка, родена е во битола, а ако сакаш да ја мразиш, тоа е твое право
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 17:27
BRAVO za
maestro!!!
prav maestro si!!!!
ete ja vistionata, se ponataka, ke bide kazano od lugevo na temava za inaet zasto vistinata so fakti im e prezentirana, za nivna zal,!!!!
KAROLINA enajdobra, zgodna e, raboti ssamo ONA od cela mak estrada so tim na profesionalci, od stilisti do najseriozna producentska KUKA, najnoviot album i e neverojaten, nesto necueno dosega kaj nas....a za izjavite, pa poumerena i odmerena licnost od nea, NEMALO kaj nas dosega, sekogas vnimava sto ke kaze, da ne bide ni malku, ali u nikoj slucaj ni premnogu, i da kazuva samo klisirani raboti, koi i te kako se slusaat od 99% od estradava
za toa deka e najkulturna, E od site, nema los zbor kazano za kikogo, ama bas za NIKOGO< i pokraj toa kolku saka ili treba da kaze, karolina nikogas NIKOGO ne navredila, nikogas NIKOGO ne potcenila so zborovi i zatoa e sekogas prifatena i kaj publikata i kaj novinarite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 17:30
a dali e ladna ili NE, toa e nejzino pravo, i jas sum ladna i ne placev pred drugi luge za tose ili da zemam da se ligavam pred site rodnini, a kamoli da bev javna faca i da RIKAV pred televizija,    moite cuvstva se samo moi i sakam nastrana , sama da si gi pokazam, i sama da si razmislam za se sto se slucuva
KAROLINA go napravi praviot poteg sto be istrca pred kamerite i ne se ligavese deka ona zborela 5 min na telefon so tose pred da umre!!!!
NIKOJ ne ja znae licno, pa da sudi za toa sto go pravi, ali po toa sto go gledam, sfakam deka e zrela, seriozna i odmerena devojka!!!
a sto zboruva za Tose, naskoro ke vi go prikazam intervjuto, na drug forum e, a momentno toj foruim neso se pravi, pa ke vi go pokazam da se cudite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:19
Вие Каролина ја сметате за арогантна зошто не сака да се зборува за нејзината приватност?
Тоа го прават само фаци (со наводници) кои не знаат со што да се експонираат па мислат со тоа ќе дигнат голем бум.
Додека, Каролина прави музика за да таа се слуша, а да не се слушаат приказни што правела со Аркан и што и купувала на Цеца.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:20
и п.с. сите од ех-ју републиките безрезервно ја ценат каролина како наша најдобра пејачка, а само ние ја плукаме!! СРАМОТА!!!!
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 22:37
Talentirana i ubava devojka, bez mnogu cuvstva..no denes takvite uspevaat neli?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 22:44
bas taka, site ja sakame, samo ne znam zasto odednas pocnaa da ja plukaat, SRAMOTA nevidena, procitajte gi minative postovi moi, na maestro i HANNa i ke ja znaete vistinata za KAROLINA
karolina e PROFESIONALEC!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 23:02
Каролина е најдоброто од македонија и се саботира затоа што на одредена хајка и пречи тоа што е добра.
Како може да се даде коментар - наместо ДА СЕДИ И ДА ПЛАЧЕ на погребот на Тоше, таа била мртва ладна??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 23:27
abe nie so sakame mozeme da zborime, ali KAROLINA, a posebno AVALON se neunistlivi i si teraat najbolje i najprofesionalno ponatamu!!
KRAj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 10:46
Originally posted by ESMERALDA 1 ESMERALDA 1 напиша:

abe nie so sakame mozeme da zborime, ali KAROLINA, a posebno AVALON se neunistlivi i si teraat najbolje i najprofesionalno ponatamu!!
KRAj

BRAVO za ova!!
Isto taka, zosto se mrci protiv Avalon, koga posle vie se palite na koncerti kako Leni KRavic, Pink, Tarkan i slicno????
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 10:53
A sto ako drugite placea koa pola od niv mu ljubomorea na Tose...iskreno ne sum bas nekoj negov pocituvac premnogu no sekoja cesti i za nego ...i jas bi reagiral isto ibdejki ne sum koj znae kolku negov pocituvac.... i sto ako drugite placea koa pola zad grb mu zborea i ljubomorea....misalm nemojte da ja cepkate karolina...ubavo izgleda...prsitojno se oblekuva....odlicno pee....edinstvena zamerka za nea sto mozese malku poveke da go rpikrie svojot privaten zivot da ne se znaese se so kogo se rabotelaaa i so ti ja znam toa i manata inaku devojkata za nasi standardipejacki a i vo ubavina e daelku nad site nasi estradni umetnici!!!!
Napred za Karolina!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 23:40
abe kako da prikrie, ona NIKOGAS nisto ne kazala za privatniot zivot, novinarite sami si doznavaat, sakase ONA da ima bilbordi u skopje, i plus sega ja prasaa so koj ke ides na odmor: rece so deckoto
i novinarot, a koj e toj, i ona se nassmea samo i niso ne kaza
toa e novinarska rabota ako sakaat da donzaat za karolina, nema vrska toa so nea
i PLUS jas sum najgolem pocituvac na muzikata na tose, pa samiot den ne mozev da placam , samo sama koga sum, a pred drugite ne placam, mrtva ladna sum
i sega za osuda sum jas cim sum takva, toa znaci deka ne go sakam TOSE, ???????
ova odgovorete mi go
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 01:05
мене Каролина не ми нешто посебно(може само добро изгледа и е секогаш средена)инаку во последно време песниве и се глупост и кога гостува во емисија или дава интервју незнае три реченици правилно да ги поврзе
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 15:34
karolina od damna e izmenete i toa ne na arno moze ushte od pred 4 ili 5 godini otkako prv pat otide na evrovizija ne samo pesnite i odnesuvanjeto pred kamera tuka i vo privaten zivot prvin odeshe so na arkan sinot sega so dino hadzibulic( ova se samo spekulacii)
faster then light :D
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.