|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 102> |
Автор | |
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej mimi ke vlezeme vo film ke mu nema kraj. ako pocnam ke go zeznam i KUM 1,2,3
|
|
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me4co izbrisano. Fala za potsetuvanjeto
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa poentata mi e site da vlezeme vo film
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge ke pocne li nekoj??? Ili jas da bidam prva?? |
|
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mozam da pocnam zosto imam cetiri koleski od po 50 godini e sega gazdaricata e mlada ama tamu ne pipam |
|
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK jas ke bidam prva. Pred tri godini na predhodnoto mesto kade sto rabotev, dojde nov sef. Imav slusano za nego deka ima 29 godini i deka e simpaticen. Toa voopsto nisto ne mi znacese. Denta koga toj pristigna jas bev vtora smena i nemav prilika da go zapoznaam vednas. Koga pristignav na rabota i vlegov vo kancelarija se ukopav na mesto. Pred mene gi vidov najprivlecnite oci sto gi imam sretnato vo zivotot.(Zeleni)Vednas znaev deka ke moram da go provociram i da zapocnav flert so nego. Flertot ne mi bese nesto novo, zasto flertuvav recisi so site kolegi na rabota. Kako pominuvase vremeto i se zapoznavavme jas se pootvoreno i pootvoreno flertuvav so nego. Od pocetokot toj se pravese deka ne primetuva, no so toa ne me predomisli samo me zainati da pocnam pootvoreno da flertuvam. ne sum ucena da bidam odbiena. Posle toa koga vide deka ne se otkazuvam pocna i toj da flertuva. Poradi nego so dusa cekav da odam na rabota i denot mi pominuvase mnogu dobro i ubavo. So tekot na vremeto toj samo naogase nacin da me dopre demek slucajno, demek sosem slucajno da mi dise na vrat ili na lice i sl. Toa bese eden navistina ubav period i zal mi e sto zavrsi Sega rabotam so eden kup kreteni i nemam so kogo da se zabavuvam |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штета не сумњам дека ти било интересно аи сега можеш да си го олесниш денот со шеги флерт на таа база |
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be meco pati 50 god. i te kako sakaat da flertuvaat. Ke im go razubavis zivotot. A sto da ne so seficata malku bezopasen flert?
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto samo jas li imam iskustvo od flert na rab,mesto?????????????????? Ne veruvam Ajde bidete iskreni |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за ова Сеилор |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakate pikanetrii....mimi site sme tuka nekade kako toa ti sto si go pravela.... |
|
tuka nekade....
|
|
meco
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be mimi ko ke gi vidis gubis zelba i za dorucek
|
|
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O dusicka ti izgleda non stop si gladen
|
|
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega da ne si na dorucek? Ne go propustaj zadovolstvoto od flert so seficata. Toa eden od nacinite da pocuvstvuvas deka sefot ima strav od tebe |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |