![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 155> |
Автор | ||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mislam deka makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo,odnosno smetam deka ova prasanje ke bide edno od prioritetnite prasanja vo agendata.. DUI nema da dozvoli da ne pritisne,osobeno ako dobro tecat rabotite okolu demarkacijata....
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
tetova ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
ONI KE GI PRIZNAAT A STO SE DO MENE ODNESUVA NE TREBA DA GO PRIZNAAT
|
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Pa dobro de se znaese deka treba da se priznae Kosovo od strana na Makedonija ama rabotata e sto datumot ne se znae koga ke se priznae.???
A inace Makedonija trebese uste od pocetokot da ja priznae nezavisnosta na Kosovo ova e politicka greska na Gruevski sto ne se prizna do sega..
A rabotata e sto vladata uste prodolzuva da gresi. Изменето од xxll - 10.Август.2008 во 19:11 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Ако се признае Косово јас дефинитивно ке се убијам
![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Не бе зашто да се убиеш...??? Како прво сеуште верувам дека нашиве не се толку глупи и заради едни Арнаути, да се скараме со Србија... Но сепак ако тоа се случи и овие нашиве го признаат терористичко Косово... ...е тогаш дефинитивно се откажувам од оваа држава и ќе ја проколнам да и се случи истото (а ќе се случи кад-тад)... И тогаш јас прв ќе ја признаам отцепената територија, па ќе видат што значи кога ќе почнат други држави да ја признаваат таа територија...!!!!!!!! ![]() |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Мислам дека Косово на Македонија и служи како еден вид на џокер, но прашањето е кога и како ќе го употребат тој џокер..
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
имам прашање до членот Тетова.
Дали ти се малку две опомени од мене и плус некоја од Моира или толку ти црпе лејката!? Во врска со темата Тетова немој да се праиш некој си Нустрадамус, целосно се сложувам со Влад.. како и да е без никаков ќар не го признавмае Косово а ти колку сакаш биди против Мк и не само против репрезентацијата туку и општо против народот наш. Се гледа чив јазик збориш овде. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
n1k0La ![]() Сениор ![]() ![]() Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
I DA GO PRIZNAE MAKEDONIJA KOSOVO STO NEMA DA GO PRIZNAE ZA NEKOE VREME KOSOVO KE GO SNEMA OD LICETO NA ZEMLJATA TOA TI GARANTIRAM A TI MOZE TETOVA DA NAUCIS DA PISUVAS ! I pazi sto pisuvas
Изменето од moira - 10.Август.2008 во 20:42 |
||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Човекот си е самоубиец, отворил ник онака(знаат дека ќе го банираат одма) и е дојден само со една цел да ги нервира Македонците, ништо повеќе... Значи ич не му е гајле што му даваш опомени, банирај го одма.. Изменето од Vladimir88 - 10.Август.2008 во 20:36 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Не нервира никого навикнати сме ние на такви, одамна не оперираа од антимакедонисти. Но не треба да се дозволи ова особено во историја не! Сепак нема да се мешам, модераторите си ја знаат работата не сумњам у нив Моира посебно е добра во тоа,
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
Вчера му реков на Епирот, а сега и на тебе Намали со тоа хашишот малку... |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() Изменето од moira - 10.Август.2008 во 23:15 |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Се извинувам што ви ја уништив забавата...сори...
...продолжете понатаму со дискусијата иако верувам дека нема да има толку адреналин... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |