IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 155>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 18:46
Mislam deka  makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo,odnosno smetam deka ova prasanje ke bide edno od prioritetnite prasanja vo agendata..  DUI nema da dozvoli da ne pritisne,osobeno ako dobro tecat rabotite okolu demarkacijata....
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
tetova Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Август.2008
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tetova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 18:56
Originally posted by xxll xxll напиша:

Mislam deka makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo,odnosno smetam deka ova prasanje ke bide edno od prioritetnite prasanja vo agendata..  DUI nema da dozvoli da ne pritisne,osobeno ako dobro tecat rabotite okolu demarkacijata....
pa demek sega se resilo da ja priznaat .. "mislam deka makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo" .. pa uste od proglasuvanjeto na nezavisnosta se znaese posto nemaat druga alternativaa ..
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 18:56
ONI KE GI PRIZNAAT A STO SE DO MENE ODNESUVA NE TREBA DA GO PRIZNAAT
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 19:02
Originally posted by tetova tetova напиша:

Originally posted by xxll xxll напиша:

Mislam deka makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo,odnosno smetam deka ova prasanje ke bide edno od prioritetnite prasanja vo agendata..  DUI nema da dozvoli da ne pritisne,osobeno ako dobro tecat rabotite okolu demarkacijata....
pa demek sega se resilo da ja priznaat .. "mislam deka makedonskata vlada definitivno ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo" .. pa uste od proglasuvanjeto na nezavisnosta se znaese posto nemaat druga alternativaa ..

Pa dobro de se znaese deka treba da se priznae Kosovo od strana na Makedonija ama rabotata e sto datumot ne se znae koga ke se priznae.???

A inace Makedonija trebese uste od pocetokot da ja priznae nezavisnosta na Kosovo ova e politicka greska  na Gruevski sto ne se prizna do sega..
A rabotata e sto vladata uste prodolzuva da gresi.

Изменето од xxll - 10.Август.2008 во 19:11
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 19:28
Ако се признае Косово јас дефинитивно ке се убијам
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:11
Originally posted by mileg mileg напиша:

Ако се признае Косово јас дефинитивно ке се убијам

Не бе зашто да се убиеш...??? Како прво сеуште верувам дека нашиве не се толку глупи и заради едни Арнаути, да се скараме со Србија... Но сепак ако тоа се случи и овие нашиве го признаат терористичко Косово... ...е тогаш дефинитивно се откажувам од оваа држава и ќе ја проколнам да и се случи истото (а ќе се случи кад-тад)... И тогаш јас прв ќе ја признаам отцепената територија, па ќе видат што значи кога ќе почнат други држави да ја признаваат таа територија...!!!!!!!!   
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:14
Мислам дека Косово на Македонија и служи како еден вид на џокер, но прашањето е кога и како ќе го употребат тој џокер..
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:28
имам прашање до членот Тетова.
Дали ти се малку две опомени од мене и плус некоја од Моира или толку ти црпе лејката!?

Во врска со темата Тетова немој да се праиш некој си Нустрадамус, целосно се сложувам со Влад..
како и да е без никаков ќар не го признавмае Косово а ти колку сакаш биди против Мк и не само против репрезентацијата туку и општо против народот наш. Се гледа чив јазик збориш овде.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:34
I DA GO PRIZNAE MAKEDONIJA KOSOVO STO NEMA DA GO PRIZNAE ZA NEKOE VREME KOSOVO KE GO SNEMA OD LICETO NA ZEMLJATA TOA TI GARANTIRAM A TI MOZE TETOVA DA NAUCIS DA PISUVAS ! I pazi sto pisuvas

Изменето од moira - 10.Август.2008 во 20:42
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:35
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

имам прашање до членот Тетова. Дали ти се малку две опомени од мене и плус некоја од Моира или толку ти црпе лејката!?Во врска со темата Тетова немој да се праиш некој си Нустрадамус, целосно се сложувам со Влад..како и да е без никаков ќар не го признавмае Косово а ти колку сакаш биди против Мк и не само против репрезентацијата туку и општо против народот наш. Се гледа чив јазик збориш овде.

Човекот си е самоубиец, отворил ник онака(знаат дека ќе го банираат одма) и е дојден само со една цел да ги нервира Македонците, ништо повеќе...

Значи ич не му е гајле што му даваш опомени, банирај го одма..

Изменето од Vladimir88 - 10.Август.2008 во 20:36
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:37
Не нервира никого навикнати сме ние на такви, одамна не оперираа од антимакедонисти. Но не треба да се дозволи ова особено во историја не! Сепак нема да се мешам, модераторите си ја знаат работата не сумњам у нив Моира посебно е добра во тоа, големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:38
Originally posted by tetova tetova напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

имам прашање до членот Тетова. Дали ти се малку две опомени од мене и плус некоја од Моира или толку ти црпе лејката!?Во врска со темата Тетова немој да се праиш некој си Нустрадамус, целосно се сложувам со Влад..како и да е без никаков ќар не го признавмае Косово а ти колку сакаш биди против Мк и не само против репрезентацијата туку и општо против народот наш. Се гледа чив јазик збориш овде.
dodeka me opomenuvas mene mozes i toj drugiot sto vika demek ke me ubie .. haaha a kosovo normalno deka ke go priznaete posto imate edna korist od toa : KE OPSTANE MAKEDONIJA KAKO CELINA

Вчера му реков на Епирот, а сега и на тебе
Намали со тоа хашишот малку...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:38
плачење... i posle so kogo ce igrame majtap ako go banirate ? 

Изменето од moira - 10.Август.2008 во 23:15
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 20:49
Се извинувам што ви ја уништив забавата...сори...

...продолжете понатаму со дискусијата иако верувам дека нема да има толку адреналин...големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 106107108109110 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.