|
Патување со мотор |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
MAJA-23
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa izgleda ti mnogu se furas po motori BidFit ?
ali ako ubavo e toa |
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ле ле ќути,слабост.... Ама ако и тоа е за луѓе Изменето од BidiFit - 31.Јануари.2008 во 17:53 |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve edna avanturisticka voznja so motor.
Dva motora, dvajca prijateli....
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve i ekipata od http://motori.com.mk/ organizira vo Maj mesec eden vikend vo Mariovo. Koj e sloboden i saka da go vkusi moto druzenjeto, slobodno neka se prijavi.
|
|
|
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve kako izgledase patuvanjeto vo Mariovo
A1 televizija: http://www.youtube.com/watch?v=0IUjGHXxkrI
Sitel televizija: http://youtube.com/watch?v=Sc-q4ZHIcrg
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sitel televizija: http://youtube.com/watch?v=Sc-q4ZHIcrg
bravo za Lion... glavna zvezda ni e i golem prestavnik vo Moto svetot ...se nadevam denes Rosi ke go izraduva |
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sega drugar mi otide na odmor vo Crna Gora so motor :D:D a i ja idam na vozenja niz makedonija so motor i mn e dobro da se vozi motor :D:D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
HoLLyWooD
Нов член Регистриран: 20.Август.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sakam na primer eden suzuki gsx r600,2006 godina pa navamu,zelbata ja imam,samo uste zenceto da go razubedam
p.s.koga ke ja procita porakava tesko mene Изменето од HoLLyWooD - 20.Август.2008 во 01:46 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Holly, a ti na zenceto da i kupis prvo edno vakvo
pa sigurna sum deka i taa tebe ke ti pokloni eden vakov, pa ti patuvaj so ova cudo a taa neka se vozi kako gospoga
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Lion
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE] Lion i ti vozese sea vo mariovo ????? [/QUOTE] Da, ce me vidis na krajot od snimkava, sto pozdravuva
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..so motor samo sam,a so familija eve so ova...MALKU TOA INTERKULEROT ME ZEZA AMA DOBRO E..BRCHI...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo tie sto patuvale so enduro mozat da kazat za custvoto t.e ja osetile avanturata. A za brzinski da ne pravime muabet, tie ne gi ni racunam. Mora da se odmaras na sekoj saat, i ne e ni komoten a i ke ti se krene adrenalin ke go spukas pa mozes da se utepas negde.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |