|
Дали аболицијата е Да за криминалот |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SuicideMessiah , нека објасни прво Бранко каде ја гледа општествената оправданост од аболицијата на Заев, само немој да спомнуваш враќање на опозицијата во парламентот, тоа е прикаска за мали деца. Никој не ги избрка од собрание, па за да мора да се прават жртви за да се вратат таму кај што им е место.
Ти виде некаде јас да спомнав двоен удар?... Ако видиш, тогаш упати ми го прашањето, можеби и ќе ти одговорам...
..“ushte dolgo vreme ke gledame kaj Branko vi mava zaushki ...“
А за ова... немам намера да те удостојам со коментар... толку ти сече...
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahaha pa vekje go udostoi so crvenite bukvi.......i toa e komentar
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahaha pa vekje go udostoi so crvenite bukvi.......i toa e komentar [/QUOTE]
Не сакам повеќе да го коментирам... ама еве, упорен е човекот да докаже дека сум била во право...
|
|
lajac
Нов член Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znase drugar pacientite po nekogas se osvestuvaat i togas e loso zosto onie sto se pravele pametni kako branko ke go krkaat ama steta togas ke nema koj da mu dade nego abolicija
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш сите политичари можат да крадат и убиваат. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само зелено светло..........
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prezemeno od Vecer...
Бранко, ти да не си расист?! Јас не сум криминалец. Не сум убил никого, не сум украл пари, не сум силувал, не сум крадел. Едноставно сум направил сообраќајка, нешто што секому може да му се случи. Никој не загина во сообраќајката. Еден човек беше повреден, но фала му на бога, и тој е добар сега. Минатата година за таа незгода ме осудија 3 месеци" - вели Џими Симон Гаџида Поликарп, или познат како Џими од К 15, ќе мора да одлежи 3 месеци затвор поради сообраќајна незгода во која немало жртви. Во мај, годинава, Џими писмено се обратил до Кабинетот на претседателот Бранко Црвенковски барајќи да го помилува, но неговото барање без никакво образложение е одбиено. ...prashuva Dzimi..ne mu e jasno... ne e covek na pretsedatelot Branko Crvenkovski... i za nego nema abolicija...nema pomiluvanje... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А може вака?
Јас ке станам нивен член, ке ограбам банка, ке испоубијам секој шо ме нервира (комшии шеф и на мојот 7ми братучед по колено шефот зашто него го нервира исто само тој не може да го убие)
и на крај да ме помилува БЦ
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џими, најголемиот хуманитарец во Македонија, вчера тоа и јавно го кажа. Па Бранко нека се замисли. А, зошто и да не се побара импичмент? Мислам дека доста е од диктатурата на Бранко. Или, што му се уплашила власта. Под хитно случајот Чаушеску......... |
|
|
|
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти како ја откри таа тања Изменето од moira - 12.Август.2008 во 22:48 |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ли него ќе го помилува? Црно му се пишува како што е забразден.
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, ти демек си ТАЈНИК. Само на кого? На Б/Ц или на Груевски? Редно е и ова да гокажеш тајниче........... |
|
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO SI COVEK NA B.C. SLEDI POMILUVAJNE A AKO SI COVEK NA N.G. DOBIVAS 5 000 000 EVRA
pa odberete sami kade ke odite |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за помилувањето да го добијам колу нули треба да си ставам на сметка?
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |