IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 102>
Автор
Порака
meco Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Canada
Статус: Офлајн
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 10:45
Ej mimi ke vlezeme vo film ke mu nema kraj. ako pocnam ke go zeznam i KUM 1,2,3
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 10:46
Me4co izbrisano. Fala za potsetuvanjeto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 10:49
Pa poentata mi e site da vlezeme vo film
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 10:55

Luge ke pocne li nekoj???

Ili jas da bidam prva??

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:03

jas ne mozam da pocnam zosto imam cetiri koleski od po 50 godini e sega gazdaricata e mlada  ama tamu ne pipam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:17

OK jas ke bidam prva.

Pred tri godini na predhodnoto mesto kade sto rabotev, dojde nov sef. Imav slusano za nego deka ima 29 godini i deka e simpaticen. Toa voopsto nisto ne mi znacese.

Denta koga toj pristigna jas bev vtora smena i nemav prilika da go zapoznaam vednas. Koga pristignav na rabota i vlegov vo kancelarija se ukopav na mesto. Pred mene gi vidov najprivlecnite oci sto gi imam sretnato vo zivotot.(Zeleni)Vednas znaev deka ke moram da go provociram i da zapocnav flert so nego. Flertot ne mi bese nesto novo, zasto flertuvav recisi so site kolegi na rabota.

Kako pominuvase vremeto i se zapoznavavme jas se pootvoreno i pootvoreno flertuvav so nego. Od pocetokot toj se pravese deka ne primetuva, no so toa ne me predomisli samo me zainati da pocnam pootvoreno da flertuvam. ne sum ucena da bidam odbiena.

Posle toa koga vide deka ne se otkazuvam pocna i toj da flertuva. Poradi nego so dusa cekav da odam na rabota i denot mi pominuvase mnogu dobro i ubavo. So tekot na vremeto toj samo naogase nacin da me dopre demek slucajno, demek sosem slucajno da mi dise na vrat ili na lice i sl.

Toa bese eden navistina ubav period i zal mi e sto zavrsi

Sega rabotam so eden kup kreteni i nemam so kogo da se zabavuvam

Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:27
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

OK jas ke bidam prva.

Pred tri godini na predhodnoto mesto kade sto rabotev, dojde nov sef. Imav slusano za nego deka ima 29 godini i deka e simpaticen. Toa voopsto nisto ne mi znacese.

Denta koga toj pristigna jas bev vtora smena i nemav prilika da go zapoznaam vednas. Koga pristignav na rabota i vlegov vo kancelarija se ukopav na mesto. Pred mene gi vidov najprivlecnite oci sto gi imam sretnato vo zivotot.(Zeleni)Vednas znaev deka ke moram da go provociram i da zapocnav flert so nego. Flertot ne mi bese nesto novo, zasto flertuvav recisi so site kolegi na rabota.

Kako pominuvase vremeto i se zapoznavavme jas se pootvoreno i pootvoreno flertuvav so nego. Od pocetokot toj se pravese deka ne primetuva, no so toa ne me predomisli samo me zainati da pocnam pootvoreno da flertuvam. ne sum ucena da bidam odbiena.

Posle toa koga vide deka ne se otkazuvam pocna i toj da flertuva. Poradi nego so dusa cekav da odam na rabota i denot mi pominuvase mnogu dobro i ubavo. So tekot na vremeto toj samo naogase nacin da me dopre demek slucajno, demek sosem slucajno da mi dise na vrat ili na lice i sl.

Toa bese eden navistina ubav period i zal mi e sto zavrsi

Sega rabotam so eden kup kreteni i nemam so kogo da se zabavuvam

штета не сумњам дека ти било интересно аи сега можеш да си го олесниш денот со шеги флерт на таа база

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:31
A be meco pati 50 god. i te kako sakaat da flertuvaat. Ke im go razubavis zivotot. A sto da ne so seficata malku bezopasen flert?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:40

Sto samo jas li imam iskustvo od flert na rab,mesto??????????????????

Ne veruvam

Ajde bidete iskreni

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:49
Originally posted by Sailor Sailor напиша:

spored mene site sme isti bez razlika na pol i sekoj odgovara za posledicite. ako ne ti stiska ne se pravi fraer. ne mozam da prifatam deka zenite se zrtvi i nemokni... znam mnogu mazi na koi zivotot im e nap[raven pekol od takvi fini mali zencinja so krstot na celo

Браво за ова Сеилор
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:49

sakate pikanetrii....mimi site sme tuka nekade kako toa ti sto si go pravela....

tuka nekade....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 11:49
Ne be mimi ko ke gi vidis gubis zelba i za dorucek 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 12:50
O dusicka ti izgleda non stop si gladen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2005 во 12:57

Sega da ne si na dorucek?

Ne go propustaj zadovolstvoto od flert so seficata. Toa eden od nacinite da pocuvstvuvas deka sefot ima strav od tebe

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.