|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 102> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниедно неверство на жената не е простено и бракот да се растурил,но спротивното кога е тогаш жената е таа која ке го поднесе ова пред се поради децата би рекла.Но секогаш се подгазува нејзината личност со ова.Затоа што таа како жена на овие простори сеуште лута да се пронајди се*еси.Како да е зависна од сопругот, како да не може да најди излез од настанатата ситуација.Би рекла жена балканска која мора да поднесе се, да се прави како да не гледа или не слуша се она што се случува околу неа,кога е изневерена.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако зборуваме за безопасен флерт флерт кој може да се каже е секојдневен и само потик за повесели односи со колегите нема потреба никој да биде осудуван затоа е најдобро за тоа да разговараме а ако навлегуваме подлабоко тогаш тоа веќе би биле водите на неверството!
|
||
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakas da kazes deka zenite vo makedonija ne izneveruvaat? Ne bi rekol ne bi rekol |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е тоа Сеилор, не мислам така.Велам дека и тие се неверни, но на нив ова никогаш не би им било простено
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama duri i vo bezopasniot flert zenata e poosuduvana.....ne ni pomisuvam da ja prodlabocuvane temata kon relano neverstvo.....
|
||
tuka nekade....
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izneveruvaat, ne deka ne, no izgleda deka toa go pravat mnogu podiskretno od mazite. Znaat deka ako bidat otkrieni toa nema da im bide prosteno, dodeka pak mazite toa duri i javno go pravat znaejki deka zenata poradi decata najverojatno ke im go prosti toa |
||
Sailor
Сениор Регистриран: 19.Јули.2005 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored mene site sme isti bez razlika na pol i sekoj odgovara za posledicite. ako ne ti stiska ne se pravi fraer. ne mozam da prifatam deka zenite se zrtvi i nemokni... znam mnogu mazi na koi zivotot im e nap[raven pekol od takvi fini mali zencinja so krstot na celo
|
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A za flertot pomegu kolegi i koleski ne mislam deka e opasno i deka koga postoi kontrola e mosne interesno i polesno pominuvaat saatite na rabota. Zarem flertot na rabotno mesto ne bi trebalo toa da znaci?
|
||
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da sekogas e taka. Na mazot mu e prosteno zaradi deca ili zaradi iks pricini. duri nekogas i ke se najde soprugata vinovna i ke se obvini sama za polesno da ja podnese situacijata. E aj dosta rabotava bese za flert |
||
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj ne vika deka zenite se so krstot na celo. Naprotiv, toa sto moze ena da ti go napravi, ni gavolot ne moze, no sakam da kazam deka zenite se pofleksibilni koga se raboti za prostuvanje
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е конечно ...Не валкајте го нештото како што е безопасниот флерт кој ќе ви направи да ви затрепери срцето,ќе ве натера да се смешкате цел ден а пред се да сте весели и пријателски расположени на работа за да ја подигнете атмосверата на повисоко ниво |
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina tuka treba da zboruvame za flert
|
||
meco
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. izbrisi si go inboxot na LP |
||
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
|
||
mimi24
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj sega sekoj da si opise interesen flert od rabotnoto mesto ili pak nekoja fantazija za kolega/koleska |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |