|
Бисери на вашите бисерчиња |
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odime so taksi do carsija, mojata dusicka so mene pozadi i uzivat...taksistot si vozi, no pominuva na crveno, taa me gledat i vikat "ej, clveno bese, cickoto mola da zastane" toj jadniot se ustrami i prasuva "kolku godinkli imas pile", taa vika " celi tli i pol" toj e prasuva "a zosto na crveno treba da zastanam?" taa ladno krvno vika "clveno zastani, zeleno vozi, taka tleba a ne na clveno da vozis" |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova sega se slucuva sedam na PC ... i mojava malecka vika , mama ke mi pustis cltan na koputer, a jas i velam pocekaj malce imam nesto rabota.... i me vrti na stolicata me gleda i pak mama ke me pustis i i tekna, i donapolnuva da te BACAM... me baknuva i me prasuva dali ke ja pustam na PC.... politicarce e golemo eve ja vo skut i tipka so mene...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Злато мало убаво и паметно
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,да нема нешто попрекрасно од деца... најново...
„мама,сакам пиле од кокошка„
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од seka - 21.Август.2008 во 08:53 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа керка ти е врсничка со внука ми...има три ипол год. и денес на интернет биравме штикли за неа.....море радости кога ке и се допаднат некои па да ги купиме...целиот екран е со прсти од показување кои ги одбрала
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da kraj na noevri ke polni 4 godini ... a ekrano... sekoj dnevno go brisam... a inace i nie sme zaljubeni vo stikli,sminki( moite i se najomileni), parfemi i kremi
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни шминка остана, ни кармин остана од неа .....што си однела дома, што упропастила...но за прв пат не се лутам, дури ми е смешно и само купувам нови....а таа како става кармин во еден потез чудо едно......а без ташна,мобилен,пари и клучеви не искача од куќасите си ги криеме клучевите да не ни ди собере кај неа во ташна
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha... lele, kako da zboruvas za moevo milo... kolku mi se poznati ovie raboti... koj znae kolku "mobilni" imame,za tsni da ne zboruvame (tuka e na mama)...
denes bevme izlezeni i ponunuvaat 2 maski decinja so majkata pokraj nas... ednoto imas 5 godini drugoto 3 i ova pogolemoto i se smeska (komsivce ni e ) a jas ja buckam i i velam "aaa ti imas nov decko" taa mi veli " aaaaa NE, moj decko e klistinan (kristijan) ne sakam dlug"
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se vrakam od rabota snosti, najslatkata nasmevka me ceka pred vrata oblecena so maica na koja i stoi MAKEDONIJA, ja guskam i taa mi veli "srce me boli" e prasuvam zosto milo? a taa mi vika " za Makedonija" patriotka na mama
|
|
skromnosta. |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за нашата патриотка.....а како се вика?...извини мозеби си пишала ама да не барам сега
Ова се штиклите што ги одбра Тамара..меѓу 20 други овие и се најомилени...ги симнав затоа што три дена по ред ги бараме баш нив по интернет и тоа е право дозивување за неа кога ќе ги најдеме, рипа, скока од радост ....е овие ке си ги купам( така вика Тамара) |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сестра ми ме изнасмеала кога одевме на одмор
застануваме малце на пауза, баш пред охрид... и татко ми полека и тивко се упати надоле, накај едни грмушки... му се одеше во вц јас и мајка ми си ќутиме, а сестра ми му вика... : ако не си знаел таму нема вц |
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj novo od mojot BISER (ili safir, dijamatn, zlato.... bilo kako) e zaspivam vecerva i taa mi veli... mama, aj stani, odime... prasuvam jas kade milo? taa veli, makedonija! jas i velam, ama makedonija e daleku... taa mi veli... ama akoooo, jas sakam makedonija, tuka ne e ubavo, a makedonija e ubavo
|
|
skromnosta. |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес убив оса и Тамара ми вика
-Зошто го уби мазот на осата...сега мола да се племази...да си најде друг маз |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |