|
Ратко Младиќ е во Куманово!? |
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Автор | |||
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама му одговори.. ништо конкретно.. имаш ваква болест , имаш онакви симптоми... ама конкретно нишо... шо , дан не беше така.. плачковци едни... ко зедовме да ве тресиме во арачиново ко мечка гранка ко ке тресит за да најт улиште со мед.. одма ви долета оној со „лања..“ А вие плачевте ко пизди, и дигаљвте бели знамиња - бај д веј- прв пат после Втората Светска Војна- да знајт поширокиот аудиториум, во Арачиново јунациве креваа бели знамиња... Само ако... са надевам ке дојт ден ко ке ве остајт Америка.. а то мојт и брзо да , се разбира на исламска основа.. па ке ја видите онаа нашата-опростити могу ал заборавити нечу... со страшен бес ке ве истребиме ко лебарки... enjoy wile its still lasting...ке дојдет и нашите 5 минути... ооо да .... ама немат да ги повториме грешките од минаттото... Изменето од moira - 10.Август.2008 во 00:46 |
|||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so ova me navredi da ti kazam a ti k*r znaes koj kogo ubil samo ti e sto ubivale znaat i ne mi e u plan vise da komentiram na ova tema !!!! |
|||
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dudlovski
Дали знаеш дека во периодот од 1981 до 1990 година од Косово се иселиле околу 200 илјади Срби? Зашто им било убаво таму - сигурно не.
pa normalno onie koj dojdoa vo komunisticko vreme
i tie ke izbegat
ist e slucajot na serbite vo makedonija vo severot
kumanovo i okolina kade site terroristi se kirjat tamu
500 serbi se isceznati
a 2 000 albanci kade se ?
ako imas logika nemas da zboris vece |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a bas se prasuvav dali ce te pustat denes
|
|||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Секој од некаде некогаш дошол. Тоа е прво. Второ, значи признаваш дека на Србите не им било убаво на Косово, па затоа и бегале. Трето, не велам дека немало злосторства од српска страна за време на војната. Работата е во тоа што вие, посебно Албаниан грл ги идеализира Харадинај и Тачи. Како само Србите да правеле злосторства. Ама, како што веќе реков, со спонзорство на Америка, создадена е нова држава со кршење на елементарните меѓународни принципи. |
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зарем се важни бројките...дали ке убиеш брутално и кукавички 10 души или 100...?...сеедно е...рацете ти се крвави, ништо не ја пере крвта...обележан си...а злосторот секогаш останува злостор, исто како што и еднаш злосторник, цел живот злосторник... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..... da ubies eden e ubistvo .... a smrtta na iljadnici samo statistika .... J . F . KENEDI ............
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i amerikancite za vreme na 3 mesecnoto bezmilosno bombardiranje na Srbija ubija iljadnici civili i nikoj za nisto ne odgovarase ..... kolaterlana greska.... toa bese opravduvanjeto .... ne e li saksofonistot klinton pomal zlostornik od site onie koi se obvinuvaat za takvi nesta ? ...... ili pak havier solana ? ...... setete se samo na Aleksinac ...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...да, да, секако тоа кога го кажал Кенеди мислел на себе и бил поведен од егоизмот , не сакал да биде статистика... :)))))))) |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... sigurno ne go ubile srbite .... a uste pomalku Makedoncite ... se znae koi se najgolemite ubijci vo ponovata istorija .... i koj frli atomski bombi za da e demonstrira svojata nova sila vo pogled na vooruzuvanjeto .....
|
|||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde be?!
|
|||
You live only ONCE!
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne se plasi ... ne se odnesuvase na tebe
|
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..... ti si so licenca
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dechko, znaesh shto praam jas so komentarite od ovoj tip? direktno vo "recycle bin"... ...aj te molam ne me repliciraj mene, tuku najdi si nekoj ramen na sebe, so kogo ke mozhesh najdobro da gi iznesuvash vo videlina tvoite "zhivotinski instikti", koi gleam gordo si gi pokazhuvash... p.s...za Arachinovo, gleam ti raskazhuvale "bajka", jas znam edna sosema druga verzija, koja tebe hmmm ich nema da ti se dopadneee... Dudulovski, te molam, kaj si videl deka gi imam idealizirano Tachi i Haradinaj?! Изменето од moira - 10.Август.2008 во 00:46 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |