|
Каква музика слушате |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | |
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se definitivno se ama baladive mi lezat najmnogu...........Od kogo i da bilo i na koj jazik i da bilo osven Grcki zs niv gi mrazam
Изменето од Zaspana - 04.Јули.2008 во 21:32 |
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хихи и ја исто мн.сакам балади имаа Nightwishмн.балади додека беше тарија ама она си отиде и почнаа со поп Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 00:57 |
|
Turvior
Нов член Регистриран: 09.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOOLLLLLLLLLLLL i se so e kvalitetno od metal i rok osven nekoi peder4ina kako my chemical romance, avanged sevenndfold, panic at disco i sl za k... ne gi biva!!!!!!!!!!
|
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve so e turkish ii..sve so e dobro
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
house techno i trance :D
|
|
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onaa koja vo momentot mi prija
|
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....koj e toj???Shtom spomna pienje...ne mi lichi na ......nekoja klasika na primer?
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично слушам се што е квалитетно, секако тука ќе го издвојам турбофолкот (нема потреба од комент за него,не треба ни во музика да се спомнува). Инаку слушам рок, метал.
|
|
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj kazi mi dali metal e muzika toa se ludaci satanisti izopaceni ludje se toa kazano TRESOGLAVCI !!!
Изменето од n1k0La - 12.Август.2008 во 21:32 |
|
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално дека металот е музика али не за секого. Не може секој да ја разбере уметноста на таа музика Се гледа златен мој колку ти глупаво размислуваш....лудаци, сатанисти исопачени луѓе...и на крај па тресоглавци...Секој има различен вкус и не можеш за некого да речеш дека е луд или ваков таков ако слуша метал...А турбофолкерите што се? Да почнам јас со листа? Кремци, сељаци, неиживеани.....да продолжам? Ако металците се тресоглавци тогаш турбофолкерите се тресок*рци што врска немаат од вистинските вредности на една квалитетна музика. Се извинувам за офтопиков. Само да знаеш какви песни може да ти напише еден металец ахх |
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas slusham se od turbo folk preku tehno i trans do metal trash gothic, ama bash se
|
|
faster then light :D
|
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушам се што ке ми се допадне...најмногу хип-хоп
Изменето од igreto - 13.Август.2008 во 16:58 |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |