|
проблем |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Август.2008 во 16:13 |
Од пред некое време, не знам како и не знам зошто (сигурно сум направила нешто мноооогу глупаво) но не можам да слушам музика на Интернет (никакви звуци всушност). Еве на пример, на you tube оди видеото, сликата но нема звук. Поим немам што е работава, се надевам некој од вас има идеја и ќе ми помогнете
ПС. Толку сум дудук за вакви работи што не знам ни дали темава ја сместив на точно место, се извинувам ако не е |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kupi si zvucnici ili slusalki
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Монушка, а дали провери да не ти е „запрен„гласот, тоа го проверуваш, лево кај сатот, има звуцник кој можеш да го кликнеш и има штиклирано...уфффф тешко да се објасни...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe hardverski e problemov
takva e temata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сека знам каде е тоа за кое ми зборуваш, проблемот не е до тоа, се е како што треба таму... Анакин, имам звучници
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas odi
vo control panel system hardver i vidi dali kaj zvucna karticka nemas izvicnik kje treba da preinstaliras drajveri |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo i jas istoto sto sakav da napisam, fala anakine mi odzede tipkanje
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок, фала, ќе пробам
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се среди проблемов?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не и многу ме нервира кој знае што му е на ова чудово
|
|
|
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kuklo a da ne ti otidena zvucnata slucajno?
|
|
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да знам? Музика што ја имам снимено можам да ја слушам, само на нет не можам... поим немам
|
|
|
|
fatal1ty_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ondak ne e toa ,ako e zvucnata ke nema da mozes da slusas mozuka od nigde...
hmmm... sto bi mozelo da bide?! aj da pocepkam malce pa ke ti kazam |
|
fatal1ty_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNAM STO MU E:)
ti treba flesh player ili nemas ili ti e stara verzija http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash simni ja ovaa i probaj mislam deka ke ti go resi problemot aj pisi kazi sto si napravila pozzz |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |