IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 104105106107108 155>
Автор
Порака
albanianboyy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај albanianboyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:12
eh miroslave miroslave, ne se cudam zs si takov i zs sekogas gi branis srbite, pa se razbira majka ti e, od nejze imas cicano, normalno deka kruska pod kruska paga.

od kriminalec nemoze naucnik da iskaca

Изменето од albanianboyy - 08.Август.2008 во 23:12
Кон врв
tetova Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Август.2008
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tetova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:13
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Originally posted by tetova tetova напиша:

se dodeka tie se tamu srbite moze da zdivnat ,, a koga tie ke zaminat togas ke sledi REVANS . pa ke vidis kako srbite ke pocnat da begaat nakaj srbija

e ova ne ti chini, da znaesh
нека%20ти%20е%20срам ..... DEMOKRACIJA .... moze da kaze sto mu lezi na dusickata .....mozebi utre ili uste pobrzo , vecer , ce kaze kade nas Makedoncite saka da ne isprati ....... slobodno pisuvaj ..... SKA GAJLE .................
so Makedoncite nemam nisto ,, t.e Ne mozam da recam nisto za nekoj narod sto vise ne postoi ..
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај albanianboyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:14
AMIN
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:16
sega mi e jasno zosto pisuvate samo vo politika .... ostanatite podforumi se drustveni igri i komunikacija ..... a da bides del od drustvo , e toa e malku potesko ... osobeno ako se raboti za drustvo na ludje голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:17
AMIN + голема%20насмевка
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај albanianboyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:19
so kogo so tebe da se druzam, se plasam deka ako pocnam so tebe da se druzam ne amo Gospod tuku i gavolot ke pocne da me mrazi.

i prestani da krades ( AMIN) od mene, najdi barem ednas nesto svoe ne sekogas od albancite da kradete.
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:32
op op op, jas si smenam nickname, da znaete....
....naj naj naj omrazenoto i prostoto neshto shto otsekogash mi bilo, i seushte mi e, e "Etnocentrizmot"...
...pa dobro be lugje, vie sami ste izbrale da se rodite vo odreden narod, ili shto e poentata???
...isto kako shto sum albanka, sum mozhela da sum i makedonka, i srbinka, i bugarka, i ne znam shto...
...a dali toa bi me pravelo neshto pomalku, ili poveke odoshto sum deneska???
Ne!, Ne veruvam.
...koga ke razbirate, deka postojat samo Lugje, dobri i loshi, a takvi gi ima vo sekoja nacionalnost...

...sum zapoznala prekrasni lugje od site nacii, a edinstvenite koi mozhat da vospostavat omraza pomegju narodite, vrz baza na naciijata, se onie koi shto se izolirani, i nemale kontakt so nadvoreshniot svet...

...bidejki vo sluchaj na proshiruvanje na horizontite, tie bi sfatile deka i srbinot, i makedonecot, i albanecot, i turchinot, e CHOVEK, od krv i meso...nishto pomalku i nishto poveke odoshto si ti...

...Lugjeto samite so svoite dela, pravat da bidat Razlichni od drugite, i od niv samite zavisi dali ke bidat razlichni vo Pozitivna, ili vo Negativna smisla, snosuvajki sekoj za sebe LICHNA,INDIVIDUALNA ODGOVORNOST...

..razlichnite kulturi, treba da bidat prichina za megjusebno zblizhuvanje, i raspoznavanje, a ne megjusebno odalechuvanje i zaostruvanje na odnosite....

..sum dlaboko razocharana od ovie prepukuvanja... ...katastrofa...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:38

op op op, jas si smenam nickname, da znaete....
....naj naj naj omrazenoto i prostoto neshto shto otsekogash mi bilo, i seushte mi e, e "Etnocentrizmot"...
...pa dobro be lugje, vie sami ste izbrale da se rodite vo odreden narod, ili shto e poentata???
...isto kako shto sum albanka, sum mozhela da sum i makedonka, i srbinka, i bugarka, i ne znam shto...
...a dali toa bi me pravelo neshto pomalku, ili poveke odoshto sum deneska???
Ne!, Ne veruvam.
...koga ke razbirate, deka postojat samo Lugje, dobri i loshi, a takvi gi ima vo sekoja nacionalnost...

...sum zapoznala prekrasni lugje od site nacii, a edinstvenite koi mozhat da vospostavat omraza pomegju narodite, vrz baza na naciijata, se onie koi shto se izolirani, i nemale kontakt so nadvoreshniot svet...

...bidejki vo sluchaj na proshiruvanje na horizontite, tie bi sfatile deka i srbinot, i makedonecot, i albanecot, i turchinot, e CHOVEK, od krv i meso...nishto pomalku i nishto poveke odoshto si ti...

...Lugjeto samite so svoite dela, pravat da bidat Razlichni od drugite, i od niv samite zavisi dali ke bidat razlichni vo Pozitivna, ili vo Negativna smisla, snosuvajki sekoj za sebe LICHNA,INDIVIDUALNA ODGOVORNOST...

..razlichnite kulturi, treba da bidat prichina za megjusebno zblizhuvanje, i raspoznavanje, a ne megjusebno odalechuvanje i zaostruvanje na odnosite....

..sum dlaboko razocharana od ovie prepukuvanja... ...katastrofa...
  prestani da izigruvas majka tereza
pa aj najdi nekoj u ovoj forum sto pisal nekogas dobro za albanskiot narod(boruvam za makedoncite
toa e nevozmozna misija
ne se site isti
jaz razbiram deka moze da ima i dobar srbin ili rusin no tie moze da se brojat so prstite na ednata raka
barem sto se odnesuva do ovoj forum uste ne sum procital nekoj komentar koj bi pridonesol za podobruvanje na odnosite megju albancite i makedoncite

Изменето од nema sto - 08.Август.2008 во 23:39
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:46
Па се додека се бара од Македонците да се откажат од нешто што е нивно нема да најдеш коментар за подобрување на односите.Ај ти оди си на косово или Албанија и да видиш како ке те сакаме највише на светголема%20насмевка
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:48
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Па се додека се бара од Македонците да се откажат од нешто што е нивно нема да најдеш коментар за подобрување на односите.Ај ти оди си на косово или Албанија и да видиш како ке те сакаме највише на светголема%20насмевка
pa druze ne zaboravaj u istocna albanija sme
ili ne e taka
vie ste u zapadna bugarja
makedonija se vika granicniot premin koj ja deli albanija so bugarija
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:52
a znaesh li kolku mene me interesira dali nekoj ke kazhe nekoj dobar zbor za mojot narod ili ne??
pih...ich ne me interesira, sekoj si go iskazhuva svoeto nivo na edukacija

"My concern is not whether God is on our side; my greatest concern is to be on God's side, for God is always right"

...i definitivno si begam jas ottuka, atmosferata tuka e shtetna za zdravjeto...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2008 во 23:57
Еве една паметна - големо%20гушкањефала на мир.

Да додадам само за оние кои мислат дека Македонија не постои може пак да се изненадат и да кажат упс извинете што ве закачавме ова беше само конфликтголема%20насмевка
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 14:12
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

Originally posted by Boogie Boogie напиша:

pa druze ne zaboravaj u istocna albanija sme

ili ne e taka

vie ste u zapadna bugarja

makedonija se vika granicniot premin koj ja deli albanija so bugarija

И после невие јасно зошто цел балкан ве мрази!Човек в Куќа ќе ве пушти-вие куќата ќе му ја земете!А дека ние ќе бидеме некогаш Албанци или Бугари тоа само сонувајте!
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 14:16

a znaesh li kolku mene me interesira dali nekoj ke kazhe nekoj dobar zbor za mojot narod ili ne??
pih...ich ne me interesira, sekoj si go iskazhuva svoeto nivo na edukacija

"My concern is not whether God is on our side; my greatest concern is to be on God's side, for God is always right"

...i definitivno si begam jas ottuka, atmosferata tuka e shtetna za zdravjeto...

da ..... ima dosta zagaduvaci od strana плазење osobeno onaa zapadnata .... zemjata na isceznatoto ilirsko pleme .........

Изменето од miroslav_g8 - 09.Август.2008 во 14:18
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 104105106107108 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.