|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 5051525354 137> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zborovite mi stojat zaglaveni vo grlo, zelbata me raspaluva kako trupec, ocite mi stanaa naludnicavo svetlikavi...kako da cekoram niz tunel dolg, tesen i mracen so polno dupki i ostri kamenja koi mi se zarivaat vo stapalata bosi, a zemjata zedno gi upiva kapkite krv kako zrtva sto treba da ja prinesam za makar mal mig koga relativnosta pravi pauza...vecnosta na momentot pominat so tebe ke ja odnesam i vo sledniot zivot i vo onolku inkarnacii kolku bidat potrebni. Istorijata sekogas se povtoruva se dodeka ne gi nadmine preprekite za koi mnogu podocna se svaka deka ne se prirodni...ne e prirodno da ne sme zaedno sekoj mig ili cas...ne e prirodno koga ne se drzime za raka bez razlika kade i da bideme...ne e prirodno iscekuvanjeto potkopano so somnezi i crni misli dodeka da dojdes, dodeka da dojdam...
Dali ponekogas mislam deka inspiracija mi snemuva dodeka vnimanieto mi go odvlekuvaat razorazni gmizavi stvorenja koi zamisluvaat deka imaat polno pravo da baraat posvetenost za ispolnuvanje na nivnite hirovi, a seto toa se narekuva civilizacija so kapki kontrolirana ljubov vo slobodno vreme. Nasiot zanes e kontroliran, a toa ne e prirodno...gledame na casovi, na minuti, na tugite cuvstva, a za nas ima vreme vo nekoe leto kukovo... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tazno no vistinito
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... aj molim te poveselo...i taka mi se place... sega i ti litrgna vo pohod na plaknenje na moite oci...... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da napisese godisen odmor pa da znaeme zosto te nema
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sum vo drug grad, sluzbeno ...ne mi se luti, ke si dojdam doma
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i vo drug grad ne ne zaboravi... da ni doneses suveniri obavezno
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako si smeel da odis bez uredno da se prijavis, a
|
|
apce
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... sega sum zbuneta...se vrati... ili pishuvash od toj gradot kaj shto si...
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi zenski tamu imaa ! Uau ! Da si zeam edna ? Pa...so ke ja zimam koga ima i kaj nas ...baska kaj nas ima slobodna zona...ma ne ziam, se naviknav na virtuelnite ...vistinska ?...ma so ke mi e ?
|
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa, ke si zemes
ama misli mu ja kako ke se vratis doma
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 5051525354 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |