|
Огледало |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очите се огледало на душата....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Децата се огледало на родителите...
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес огледалото ми укажа дека премногу ја скратив косата
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не го скршив денес огледалото
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога сум расположена и добро се чуствувам,догаш се гледам задоволна,а ако сум тажна не ни помислувам на огледало
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene i zatoa za nerviram |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam bubuljica na sred lice...uf nos toa bil, ama isto mozes da vadis nekoi stvari sto gi ima i vo bubuljica i zatoa me zbuni
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova navistina mi se sluci ednas oddamna:Vleguvam vo prodavnica i gledam edna pominuva pokraj mene i se dzveri,ne trepka...poleka se dvizam,pak se vrtam,pak istoto...i odednas mi proleta misla-"Poznato mi e devojcevo...so zjapnala?Tocno deka sum poubava od nejze,ama ni ona ne izgleda loso..." Odednas mi se izbistri umot od matnite misli i sfakjam deka toa e mojot odraz vo ogledaloto koe bese postaveno na cel dzid vo dolzina i sirina,ama poradi nekoi predmeti sto stoea i negovata cistina ne mozese lesno da se zabelezi,osobeno ako mozokot ti skina negde kako mojot.
Kako i da e,mnogu se zasramiv,ama olesnitelna okolnost mi bese sto znaev deka nikoj vo blizina ne citase misli...verojatno |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ниедно огледало, па колку и да е совршено, не може да ни даде верна слика за она што сме... Треба да се спознаеме самите себе си... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ke dodadam >>>>treba pocesto da se ogleduvame zatoa sto se' e menlivo,pa duri i nasite potrebi<<<< |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku poveke vreme pred ogledalo, tolku pomalku vreme za seks
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi pa paktikuvaat sex pred ogledalo
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воајеро-егзибионистички солисти |
|
gladius
Нов член Регистриран: 12.Август.2008 Локација: Faroe Islands Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Огледалото е само одраз на имагинацијата која ја имаме сами за себе. Ниедно огледало неможе да ја изрази вистинската личност, се додека еден ден не погледнеме далбоко во себе, кога ние самите ќе ја согледаме реалноста и ќе сватиме кои сме и што правиме. Само тогаш вистинската личност ќе се појави на огледалотот, а сета таа имагинација ќе остане само бледа дамка во минатото, затоа што со спознавањето на својата вистинска личност го спознаваме светот онаков каков што е, и сваќаме која е поентата на живеењето.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |