|
Брзо ли се навикнувате на голема брзина? |
Внеси реплика |
Автор | |
superboy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Добар човек Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Август.2008 во 11:51 |
Јас да.Ние машките полесно ама женските се плашат, повраќаат и др.Со оваа тема не сакам да ги навредам женските.
|
|
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми беше проблем да се навикнам на голема брзина, всушност едвај чекав да одам на автопат за да возам брзо, исто така не ми пречи кога татко ми вози брзо, баш ми е убаво
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe sega...brzo vozenje moze da bide dosta vozbudlivo, ama ne e bash najpametno, ne sakam da zavrsham vo nekoj endek...zatoa ne dozvoluvam koga jas sum vo kola nekoj da se pravi fraer i da vozi 200 na saat i kaj sho reba i kaj sho ne treba...mene mi e mil zivotot a koga e sam neka krshi glava, sho saka neka pravi...
mislam deka povozrasni lugje, osobeno onie koi imaat deca, ne luduvaat so koli |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da brzo se naviknuvam na brzata voznja... obrato e malce potesko... i jas sum edna od retkite zeni sto sekogas mora da gleda da ne vozi prebrzo inace ojde vozackata
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си, се треба да се прави во нормални граници. И јас кога се возев по матура со школските не сакав да лудуваат но кога сум со татко ми, едноставно имам доверба во него, знам не би ризикувал |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koj mu e mil zivotot,neka ne vleguva u kola so mene.......vozam ko luda...heheheh
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |