|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 102> |
Автор | |
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а виви е до ? 16 ?
|
|
zakacka
Група Регистриран: 12.Ноември.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Флерт хммм со колега примамливо
|
|
kiss me
|
|
EnergyFULL
Нов член Регистриран: 24.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm najdobra rabota e sex so koleski ... rabotam vo edna bajagi golema firma ... i site skoro so site se smuvale :) :) .... a bogami i jas so okollu od 30 % od koleskite sum flirtuval ... Kaj ima podobro od celliot stres sto go imas na rabota , posle toa da dojde flirtanje :) toa e relax ... treba da probate
Изменето од EnergyFULL |
|
See You At The Show
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Flertot so kolegi e interesen, samo do momentot dodeka ne pocne da preminuva vo nesto popveke i koga nema da znaes sto ponataka. Ed ena strana sakas da vidis kako e zasto dolgo vo nokite navecer si mislela na toj kolega, duri nekogas i vo momentite koga si so deckoto, no istovremeno znaes deka toa moze da mide mnogu opaqsno i loso |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зашо нема да знаеш што понатака??? море фрлај му се таму ајмоооооооо јахањеееееееее.... Ц ц ц ц не се знаело што да се праи понатаму, срамота....
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako doaga zimava se pomalku i pomalku sme raspolozeni za flert! ?? |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, eve bas denes flertuvav so kolegata od rabota
|
|
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па зависи од колегата дали вреди да се флертува доколку ми се допадне некој па да зашто да не тоа не е забрането, нели??? а у остало кој ќе знае |
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf obozavam da flertuvam, i ponekogash duri se prashuvam da ne se predoziram. Ama shto da pravam toa e genetska predispozicija Eve od sabajle so snegchevo super doaga flert so koleshka koja ima nekoj topol proleten parfem... |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj edno prashanje za provokacija? Koga e najubavo za flert? 1. Koga imate eden kup obvrski a koleshkata e slobodna bes posebna obvrska 2. Koga Vie nemate rabota a koleshkata ima eden kup obvrski 3. Koga i dvajcate imate rabotni obvrski 4. Koga i dvajcate nemate obvrski
ili pak vaka Dali e posladok Flert koga koleshkata/kolegata e vo vrska/brak ili ne? |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda snegov ne pravi mnogu inertni i neraspolozeni za muabet?
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека подобар би бил оној флерт кога некој би бил зафатен,па онака флертува под око.А се знае што е послатко, па нели она ТУЃОТО
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah toa zabraneto ovoshje chuda pravi a? Znaesh li Maja deka ne sum flertuval samo na pochetok nekolku meseci dodeka trael pochetok na nova vrska, ili eve na brakov. I sekogash posle toa tugoto ochi kje mi istera/ Se plashev da ne stanuva zbor za nekoja mentalna prechka kaj mene, lugeto od opkruzuvanjeto mnogu malku iskreno zboruvaat za sebe si? Ama mislam deka ne postoi chovek na kogo ne mu se kreva adrenalinot so FLERT!!!! |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ретко луѓето зборуваат за се*е ,затоа што се погрешно сватени и после ова се плашат.Секој нивни збор особено кога би рекол ФЛЕРТУВАВ,тогаш сите ке го осудуваат, во стилот па ти си женет не смееш ничто настрана да погледнеш итн.Како тој га грешник пред се*е и пред нив.
Мислам дека секој секогаш со некого флертувал.Флертот е дел од нас кој сите го посакуваме, кој на сите ни годи.Мене ми годи затоа што знам да некои очи се вперени во мене, ме посматраат, а сето ова ме прави СИГУРНА ВО Се*е ,ПРЕД СЕ ЖЕНА КОЈА СУМ ОД НЕКОГО ПОСАКАНА.А до каде ќе одам оставам на самата се*е да ја водам и играм играта а сепак да не ја поминам линијата од дозволеното.Сето ова да остане на само еден ФЛЕРТ,затоа што другото кое би следело би било само задоволство на нагонот.Тогаш се губи ФЛЕРТОТ. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |