IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Кога пријателството прераснува во љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога пријателството прераснува во љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 12:26
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Super e da znaes-ne da mislis deka znaes...

Да бе... не викаат бадијала старите... “никое искуство не е за џабе“...задоволство
Тоа беше... во врска со пријателството и љубовта...намигнување
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 12:28
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

epa sega samo sto kazav deka ne mislam nistoгазење%20од%20смеење

Blaze si ti....
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 12:30
znam,znamгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 12:31
Originally posted by anastea anastea напиша:

Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Super e da znaes-ne da mislis deka znaes...

Да бе... не викаат бадијала старите... “никое искуство не е за џабе“...задоволство

Тоа беше... во врска со пријателството и љубовта...намигнување

Ke mesame temi ... sega... a...
Upssss....
Ne be ... Za toa bese temava....
Iskusnui prijateli i iskusni vo ljubovta...
Zaedno se posilni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 12:32
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

znam,znamгазење%20од%20смеење

Vidis...vo pravo sum...
Ne znaes... ti mislis deka znaes...

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 13:55
...najubavo e koga se ispolneti i ednite i drugite predizpozicii...togash brakot e uspeshen...
....mislam deka ova go kazav... pa posle toa go potvrdi i anastea... znaci site sme soglasni deka za uspeshen brak treba i prijatelstvo i ljubov i sex... zatoa ako go nema seto toa zaedno...poarno prijatelot da ostane prijatel...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 14:03
Originally posted by nepoznat91 nepoznat91 напиша:

koga prijatelstvoto prerasnuva vo ljubov sto se oseka posledici ako se izrazi taa ljubov i vashe mislenje?????

pomosh ve molammmmmm

Не ми се случило до сега, но зошто да не? Ако може дечкото или девојката да ти станат најдобри пријатели, зошто да не и обратно?
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 14:20
Originally posted by nepoznat91 nepoznat91 напиша:

koga prijatelstvoto prerasnuva vo ljubov sto se oseka posledici ako se izrazi taa ljubov i vashe mislenje?????

pomosh ve molammmmmm

"Последиците" можат да бидат супер, ако е љубовта обострана... односно ако пријателството прерасне во обострана љубов... или "трагични", ако е еднострана...   
Но во секој случај, штом едниот почнал да се вљубува, тоа другарство не може повеќе да биде биде другарство... Порано или подоцна нешто ќе се случи... но што, тоа зависи и од чувствата на другата личност...
Ако се работи за обострана љубов, не знам зошто би се размислувало... нема потреба од страв дека со евентуално раскинување на врската ќе пропадне и пријателството...
А ако е само едниот вљубен, најдобро би било добро да ја процени ситуацијата... иако мислам дека во секој случај би требало отворено и искрено да си ја искаже љубовта.... само треба да процени во кој момент е најдобро тоа да се направи...

Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2008 во 16:13
drugarstvoto prerasnuva vo ljubov koga ke padne sex medju drugar i drugarka :D:D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 23:07
Originally posted by n1k0La n1k0La напиша:

drugarstvoto prerasnuva vo ljubov koga ke padne sex medju drugar i drugarka :D:D

tao ke dae samo sex...
ljubov...???збунетост

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 00:43
Za mene e cista shizofrenija da i dozvolam da mi drnda za nejzinite e*aci, a ja da izigruvam drugarce i da mi place zosto so tolkav nema sretnato, a ovoj saka da ja otkaci. Bljak ! Ili so ima ona da znae so koi sum bil i sto sum prevel, pa da i se ispovedam. Bljak ! I zgora na seto toa da se zasakame. Bljak !

Изменето од zbunet - 10.Август.2008 во 09:01
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 19:23
Прераснува... и то без да се осетиш. И може би таа платонска лjуове по силна от секоjа страстна и пламенна, предизвикана од едно просто од сексуално влечение.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:56
kaj mene prijatelstvoto i ljubovta od pocetok se stavaat vo razlicni vagoni
i nemaat nikakov pristap edno do drugo
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:25
Sto e prijatel ? Gospodar na mojata sloboda zosto mu gi doveruvam tajnite ?
Da, sum imal takvi perverzni iskustva, samo sto ne sum gi prifatil od ednostavna pricina zosto pocnuva da trza vo periodi koga cenata megu zenskiot svet nenadejno ke mi skokne, a prethodno voopsto nemala protiv da bideme prijateli
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 234
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.