|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 177> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatvori gi ocite, za da go vidis toa sto so otvoreni oci nikogas ne mozes da go vidis.... ala CEKA
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ako sakas drugite luge da ti veruvaat, moras da pocustvuvas deka i ti, isto taka, mozes nim da im veruvas-duri i vo temno"... citat od knigata sto ja citam momentalno
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- " Nashiot prijatel,e nasheto vtoro jas" -
Pitagora |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-" So tekot na vremeto ke se naviknesh na razdelbi.
Ke nauchish da se sekjavash,a sekavanjeto e isto kako i sredba. I po malku ke se nauchish da sakash mnogu ludje vo spomeni. Kako shto davash del od sebe na prijatelite,taka i tie davaat se najdobro od sebe. Na krajot ke vidish deka si po malku SITE koi nekogash si gi sakal. Nekogash ke morash da dadesh se i da ne te boli.Ke nauchish da sonuvash. Da lechish so dopir.Da zadavash mala,za da ublazish golema bolka...."- M.Pavic |
|
marijauneva
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj znae a ne znae deka znae -Osvesti go
Koj ne znae a znae deka ne znae -Nauci gi KOj znae i znae deka znae -Uci od nego KOj neznae i neznae deka ne znae -Begaj od nego KOnfucie |
|
marijauneva
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najprvo pozdrav do Moderator .Navistina si napisal vecerva na forumov preubav tekst koj posle porakava ke odi dirwrektno vo mojot tefter so recenici za pametene.Ova e preubav tekst koj me natera samo da svatam deka ja ziveeme tocno onaka kako sto e napisana sekoja recenica od tekstot.
Poz....Cao |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лепота е пролазна...
човековата глупост бескраjна. |
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e stvarno taka, togas golem del od naselenievo tuka,
ne postoi! |
|
You live only ONCE!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Мисли дека можеш нешто - мисли дека не можеш и во двата случаи ќе бидеш во право.” - Henry Ford Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:29 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Vo ova vreme koga za se se varuva deka postoi skraten pat, najvrednata lekcija e taa deka najteshkiot pat, dolgorochno gledano e onoj najlesniot" - Henri Miler
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Денес ти е прв ден од остатокот од животот." - Abbie Hoffman Изменето од james dean - 15.Февруари.2010 во 20:29 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Направи се дека не приметуваш гротескното во животот.
Така тоj ке биде таков каков си го замислил. |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ќе да постојш ти... лол лол
|
|
seka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„е се сврзувај со нештата, бидејќи ништо не е вечно„ од книгата што ја имам моментално
Изменето од seka - 08.Август.2008 во 22:07 |
|
Внеси реплика | страница <1 99100101102103 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |