IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 102>
Автор
Порака
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Статус: Офлајн
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 15:32
а виви е до ? 16 ?
Кон врв
zakacka Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2005
Локација: Italy
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zakacka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 22:58
Флерт хммм со колега примамливо
kiss me
Кон врв
EnergyFULL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EnergyFULL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2005 во 12:07
Hmmm najdobra rabota e sex so koleski ... rabotam vo edna bajagi golema firma ... i site skoro so site se smuvale :) :) .... a bogami i jas so okollu od 30 % od koleskite sum flirtuval ... Kaj ima podobro od celliot stres sto go imas na rabota , posle toa da dojde flirtanje :) toa e relax ... treba da probate

Изменето од EnergyFULL
See You At The Show
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2005 во 10:25

Flertot so kolegi e interesen, samo do momentot dodeka ne pocne da preminuva vo nesto popveke i koga nema da znaes sto ponataka.

Ed ena strana sakas da vidis kako e zasto dolgo vo nokite navecer si mislela na toj kolega, duri nekogas i vo momentite koga si so deckoto, no istovremeno znaes deka toa moze da mide mnogu opaqsno i loso

Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2005 во 22:37
зашо нема да знаеш што понатака??? море фрлај му се таму ајмоооооооо јахањеееееееее.... Ц ц ц  ц не се знаело што да се праи понатаму, срамота....
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2005 во 16:24

Kako doaga zimava se pomalku i pomalku sme raspolozeni za flert!

??

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2005 во 22:16
 da, eve bas denes flertuvav so kolegata od rabota 
Кон врв
Merlinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2005
Поени: 800
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Merlinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 12:59
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

da, eve bas denes flertuvav so kolegata od rabota 

па зависи од колегата дали вреди да се флертува
доколку ми се допадне некој па да зашто да не
тоа не е забрането, нели???
а у остало кој ќе знае
mErLiNka & KeNeDi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:05

Uf  obozavam da flertuvam, i ponekogash duri se prashuvam da ne se predoziram.

Ama shto da pravam toa e genetska predispozicija

Eve od sabajle so snegchevo super doaga flert so koleshka koja ima nekoj topol proleten parfem...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:22

Aj edno prashanje za provokacija?

Koga e najubavo za flert?

1. Koga imate eden kup obvrski a koleshkata e slobodna bes posebna obvrska

2. Koga Vie nemate rabota a koleshkata ima eden kup obvrski

3. Koga i dvajcate imate rabotni obvrski

4. Koga i dvajcate nemate obvrski

ili pak vaka

Dali e posladok Flert koga koleshkata/kolegata e vo vrska/brak ili ne?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:35
Izgleda snegov ne pravi mnogu inertni i neraspolozeni za muabet?
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:42
Мислам дека подобар би бил оној флерт кога некој би бил зафатен,па онака флертува под око.А се знае што е послатко, па нели она ТУЃОТО
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:46

Ah toa zabraneto ovoshje chuda pravi a?

Znaesh li Maja deka ne sum flertuval samo na pochetok nekolku meseci dodeka trael pochetok na nova vrska, ili eve na brakov. I sekogash posle toa tugoto ochi kje mi istera/

Se plashev da ne stanuva zbor za nekoja mentalna prechka kaj mene, lugeto od opkruzuvanjeto mnogu malku iskreno zboruvaat za sebe si?

Ama mislam deka ne postoi chovek na kogo ne mu se kreva adrenalinot so FLERT!!!!

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:56
Многу ретко луѓето зборуваат за се*е ,затоа што се погрешно сватени и после ова се плашат.Секој нивни збор особено кога би рекол ФЛЕРТУВАВ,тогаш сите ке го осудуваат, во стилот па ти си женет не смееш ничто настрана да погледнеш итн.Како тој га грешник пред се*е и пред нив.
Мислам дека секој секогаш со некого флертувал.Флертот е дел од нас кој сите го посакуваме, кој на сите ни годи.Мене ми годи затоа што знам да некои очи се вперени во мене, ме посматраат, а сето ова ме прави СИГУРНА ВО Се*е ,ПРЕД СЕ ЖЕНА КОЈА СУМ ОД НЕКОГО ПОСАКАНА.А до каде ќе одам оставам на самата се*е да ја водам и играм играта а сепак да не ја поминам линијата од дозволеното.Сето ова да остане на само еден ФЛЕРТ,затоа што другото кое би следело би било само задоволство на нагонот.Тогаш се губи ФЛЕРТОТ.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.