![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13701371137213731374 1869> |
Автор | ||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Дааааааааааа... Жади Жади и Лукас- много голем ми е афинитето кон португалскиот даже го бев научила малку... но само малку.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
a klonot kako se vikase?
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|||
абе правилата не се придржуват кон "да бе" |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
aaa more jas znam troa povishe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
tuuu i ti pa sea kaj go najde ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Od Kasandra i Klon sum gledal poveke od pola epizodi
a od drugite serii niedna,
moram da priznam deka koga menjavam programi se zadrzuvam minuta-dve... mnogu ubavi zenski ima, mamu mu ....
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
ne. moira ne se pridrzuva kon pravilata
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
ne meshaj kasandra i klon
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|||
точно ама она уште не знае ![]() http://www.youtube.com/watch?v=6LN_oeLlCQU |
||||
![]() |
||||
|||
ne znaev deka za jazicite komentirate,
inaku mojot stav e poznat
sakam koga se meshaat jazicite
![]() e sega, vrska imaat spanskiot i portugalskiot
spanski so golema govorna mana = portugalski
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...ти пријателче се ујдиса со султанот против мене...
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ама ке го научи - работам над проблемот
![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
...што ке научам...? ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
znam deka imaat vrska shpanski i portugalski i toa epteeen, ama portugalskiot e mnooogu pomilozvuchen od shpanskiot, mene mi zvuchi kako muzika koga go slusham ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13701371137213731374 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |