|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 363364365366367 525> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се што мое беше утре првпат ќе го видам бело бело белило, кое мое милениуми беше утре од мене ќе биде откриено а задутре од тебе подарено тоа мое секогаш и беше |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ликот го сокрива
ко да не ме познава земја отворам да ме проголта Молчи ништо не ми зборува мирна како тишина сите мисли ми ги убива Врне дождот досаден мојот поглед ја допира пак чекам само да ми даде знак... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Заспивам само да Бидам со тебе Макар на сон да сум твоја Но, сонувам како ти Со друга чекориш Со непознат поглед минуваш Минуваш Барем да се јавеше Збогум да кажеше Последен бакнеж за крај Нешто што ќе трае Долго да ни остане Или да ми кажеш Зошто отиде ... |
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
I'm a barbie girl, in the barbie world Life in plastic, it's fantastic! you can brush my hair, undress me everywhere Imagination, life is your creation Come on Barbie, let's go party! ... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dovoljan je bio njen osmeh zar ne
za drugove sto znaju da dele bas sve da laju na zvezde i zaklinju se svi za jednog jedan za sve te noci smo se potukli zbog nje Hteo sam da zna da nisam k'o drugi mastao sam tad kako me ljubi i da joj naslikam nebo ili napisem stih al' ja sam bio samo jedan od njih te noci kad smo se potukli zbog nje .. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I gotta shake it off Gotta make that move find somebody who Appreciates all the love I give Boy I gotta shake, shake it off Gotta do what’s best for me (uh-huh) baby and that means I gotta Shake you off |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You had a bad day
You're taking one down You sing a sad song just to turn it around You say you don't know You tell me don't lie You work at a smile and you go for a ride You had a bad day The camera don't lie You're coming back down and you really don't mind You had a bad day |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Не можам, од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив... Светот мој, минус тебе во него Она што ќе остане Малку е... Ммм... Од небо нек се спуштат, И громови на душа... Само да ти слушнам глас ... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nase poslednje vece
vreme prebrzo tece kazem, ostani tu jer ljudi se ne rastaju u nedelju Nema nijedne reci da tvoj odlazak spreci kazem, idi sto pre jer jutro brzo svanuce a ja mrzim rastanke U nedelju kad se tuga odmara u nedelju nebo vrata otvara i svatovi uvek tada prolaze pored moje ulice |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ikono moja, za dusa raj mi bese samo ti
no neboto te skri
O kolku boli, no kazna Bozja ti si milo moe
kazna si moja ti...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
I'm singing in the rain Just singing in the rain What a glorious feelin' I'm happy again I'm laughing at clouds So dark up above The sun's in my heart And I'm ready for love Let the stormy clouds chase Everyone from the place Come on with the rain I've a smile on my face I walk down the lane With a happy refrain Just singin', Singin' in the rain ... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
First I was afraid
I was petrified Kept thinking I could never live without you by my side But I spent so many nights thinking how you did me wrong I grew strong I learned how to carry on |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....Дали ме сретна за да ме казниш да не те гледам а да те сакам
последен пат кога те гушнав посакав вечно
да траеме ние...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si se shto mi treba
tvojte ochi se moi neba, vo niv se gledam zasekogash... |
|
Внеси реплика | страница <1 363364365366367 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |