IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Заљубен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Заљубен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 25>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 19:24
Originally posted by seka seka напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

ZNAEH DEKA SUM VO PRAVOSEPAK 10% E MALKUZIRKAS I TI POVEKJE намигнување

zrkam de sakam ubavi mazi da gledam, priznavam, no za da se zaljubam...treba 90%so umot da me zavede od kolku so negovata lepota
...e da be, sea ke pazime i sho da zborime, плазењесмеење

gresis ...well...toj sto znae so um da me zavede toj nema potreba od pazenje

...ok, gresham, ama epilogot na zaveduenjeto ti e poznat se nadevam...ne e problem se uchi toa sekako...трепкање
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 19:29
...Well... ,...Well... ,...Well... ne e zborot za sharmiranje... znam deka zaljuben maz se ke ti kaze za da te zavedet, no ne e do toa, ednostavno nacinot na komuniciranje, da e so mene na ista povrsina so mislenjeto, so pogledot za zivot itn...sto mi vredi koga ke mi kaze deka imam ubavi oci ili ubavi usni, koga toa vece go znam ...traba na MOE NIVO da e!!!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 19:35

...Well... ,...Well... ,...Well... ne e zborot za sharmiranje... znam deka zaljuben maz se ke ti kaze za da te zavedet, no ne e do toa, ednostavno nacinot na komuniciranje, da e so mene na ista povrsina so mislenjeto, so pogledot za zivot itn...sto mi vredi koga ke mi kaze deka imam ubavi oci ili ubavi usni, koga toa vece go znam ...traba na MOE NIVO da e!!!

...what's your level honey tell me please,  honey...трепкање with an angels lips and a eyes like in farytail, tell me please i wanna be your love elevator, up and down we'll gooooOOOoooo...трепкање

...плазењесмеењеголемо%20гушкање
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 11:09
Iako poveketo mazi se obiduvaat da ne "izgledaat" zaljubeno sepak mislam deka se greska. Nema poprivlecno nesto od zaljuben maz, posebno ako zenata znae da go ceni toa..
Кон врв
Sveto Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sveto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 13:53
ne bi sakal da zboram protiv sebe, no ova e tocno: zaljuben maz e kako imbecil, idiot, posto misli samo na edna licnost i se sto pravi pravi samo za nea......
Кон врв
izabella19 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај izabella19 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 17:11
tocno e, zaljubeniot najlesno moze da go primetat samo negovite drugari, to est tie polesno gi prepoznavaat tie neobicni simptomi i postapki, a za nas devojkite toa izgleda mozebi kako ligavenje ili slicno, ali ako devojkata go saka veruvam deka nema da i smeta negovoto ligavenje naprotiv ke i izgleda uste po privlecno.....
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 18:45
zaljuben maz se poznava od nebo dosta e da go primetish kako ja gleda devojkata vo koja e za;juben vo odreden moment.
faster then light :D
Кон врв
elen@ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 08:51
zajuben maz toa e cisto son mislam site deckovci samo sakaat da ne legnat i toa e se i posle ke te sutnat
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 15:30
Originally posted by elen@ elen@ напиша:

zajuben maz toa e cisto son mislam site deckovci samo sakaat da ne legnat i toa e se i posle ke te sutnat

Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 22:07

Sto da kazam ima vistina vo toa..ali dobro e koga go znaes toa pa ne ja igras nivnata igra tuku postavuvas svoi pravila Zaljuben maz? Gi ima li uste, jas pak mislev deka se izumren vid..Znaete li za sto trosi mazot najmnogu vreme? ZA UBEDUVANJE!
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 22:10

ova e smesno sto go kazuvas tvojot partner u tebe ne e zaljuben on e samo so tebe samo za da te legnuva ???
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 01:04
ЗАЉУБЕН МАЖ...........ПРВО ЌЕ ТЕ НЕРВИРА НА СЕКОЈА СИТНИЦА,А ПОСЛЕ И КОГА НЕ ТРЕБА ЌЕ ТЕ ПРАШУВА.........ПА КАКО САКАШ ТИ??????
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 08:58
смеење газење%20од%20смеење    смеење ...bas me opisa

Изменето од zbunet - 11.Август.2008 во 08:59
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 11:21
............ZALJUBEN MAZ.........PA MISLAM DEKA IMA TAKVI MAZI....I KOGA SE ZALJUBENI..........LETAAT VO OBLACI..........KE TE OPSIPUVA SO POKLONI....KE TE SETKA NAVAKA-NATAKA.............KE TI OBRAKA VNIMANIE POVEKE OD STO TREBA I TAKA.......

ISTO KAKO NIE KOGA SME ZALJUBENI............трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.