|
Како да ви простат за грешка ? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se poakes i izvinis za nesto treba da go napravis toa iskreno,no sepak da zacuvas malku od gordosta zatoa sto kolku povekje se izvinuvas ke gi prosiruvaat granicite neveruvajki i neprostuvajki ti za da vidat do kaj ke odish.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi kakva greshka si naprail, od toa i ke zavisi sho ek praish
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу тешко истрајувам до крај да се лутам. До сега секоја врска така ми завршила-но пред тоа биле големи тортури и сум простувала ептен.
Е сеа некад мора и крај да има ако ептен бара преку леб погача. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema greski vo zivotot, pa zasto da vi prostat? I koj vika deka ste zgresile? Sekoj si tera onaka kako sto znae najdobro.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш ми се најави дечко ми на кафе!
И дојде...со гербер во раката...мојот омилен! ...5 мин подоцна... Го изнервирав толку многу што стана и си отиде веднаш! ...30 мин подоцна... Му се јавив на телефон и му реков да излезе надвор...зашто му пратив нешто по такси... Не сакаше(мислеше дека ќе му го вратам герберчето )...ама јас го замолив убаво ! ...1 мин подоцна... "мјау...Миличка благодарам за чоколадата...мјау...Те сакам!" Ете некогаш и чоколада може...колку поголема грешка...толку поголема чоколада! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едноставно...
заборави или оди си. Яс простувам. На малите грешки можам да заборавам. Ако се единични случаи. Но ако се повторуват, потретуват и т.н. ....просто си одам. и не се обракjам назад. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЌЕ ПРОСТАМ, НО ДАЛИ КЕ ЗАБОРАВАМ???
|
|
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pokazi i (i dokazi i) na taa licnost deka navistina ti e zal sto si ja povredila, deka ne bilo namerno i deka navistina se kaes...napravi se za da ja vratis negovata/nejzinata doverba... a kako?
Se zapocnuva so edno kratko, no znacajno "izvini" i so eden razgovor vo koj ke gi iskazes svoite cuvstva... So sreka, pozdravce |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ќе ви речат дека ви е простено ако сакаат да ви простат, а ако не сакаат да ви простат, тогаш нема да ви простат и не ги притискајте да ви простат, зш може и ќе ја влошите и така влошената ситуација. едноставно ако ја сакате особата на која сте и згрешиле бидете околу неа но не премногу блиску и не премногу далеку. Чекајте си го моментот и може и ќе ви даде шанса. И може ќе имате можност, не да ја повратите старата доврба оти старата смрди, туку ќе добиете можност да стекнете нова
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba da vi prostat,
prostete si sami, i pocastete se so nesto sto vi se dopagja |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj moze da kaze deka prostil, no potsvesno sekogas ke znae deka ne e taka
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa i ne se obiduvajte...ednostavno izvinete se i zaminete. boli...ama ke pomine.ke dojde nekoj drug...nema gajle.
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e za prostuvanje si prostuvam samata i ne baram proska, osven standardnoto "izvini", ako ne e za prostuvanje se jadam sebe si.....bez razlika dali mi prostile ili ne
Изменето од Gabriela_S - 01.Март.2009 во 16:22 |
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa denes e denot za prostuvanje da ti prostat i da prostis sto si zgresil i da ne ti se povtori pak ama do sladnata godina
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |