![]() |
|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Автор | ||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Se iznagledav mnogu srekjni zaljubeni parovi,a dali e navistina taka kojznae
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Постои...Родителската љубов е пример за вистинска љубов. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Не очекувај секој да ти каже, повеќето од луѓето не се искрени кога зборуваат за љубовта.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
spored mene da..jas nemam vistinski sakano no mislam deka postoi..
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Nikomu ne kazuvam "te sakam" osven ako vistinski ne go mislam toa
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
postoi ... na film ... i vo ljubovni vikend romancinja .......
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sekoja ljubov trae dodeka ste fizicki zaedno, a potoa se e diskutabilno, spekulativno i nepotkrepeno so dokazi
|
||
![]() |
||
kisce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
greska eve pr. jas 5 godini ne sme zaedno a nema den da ne pomislam na nego.se maziv rodiv dete i pak isto.
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
Taka e site se prepravaat deka se srekni za da im bide na ostanative krivo koga gi gledaat abe pusta makedonstina so ke prais da mu crkne na komsijata kozata i samo se falat
|
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
|
Posle tolku godini brak ne sum sigurna deka ja doziveav vistinskata ljubov.
![]() |
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
[/QUOTE]
Taka e site se prepravaat deka se srekni za da im bide na ostanative krivo koga gi gledaat abe pusta makedonstina so ke prais da mu crkne na komsijata kozata i samo se falat [/QUOTE]
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Samo ako me butne na raka
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
||
![]() |
||
|
Ako ja odbie Klaudija Shiffer radi mene
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |