|
Кој е најлесен начин до дечко? |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koja mi dosla so molba i CV bila soslusana, na pr. sto znae da raboti, staz, komunikacija, timska rabota itn. U glavnom gi zaposluvam, ama brzo mi begaat oti se zalat na mala plata i neosiguranost
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gledam deka imam istomislenici za temava.. da dojdes do decko e mnogu lesno se sto treba da napravis e da se pojavis .. a posle sleduva onoj poteskiot del, kako da se odrzi vrskata
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Daj oglas vo "Licni Kontakti"
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Treba poslem da da mu davas, da mu davas i mnogu da mu davas za da ne gleda po drugi
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najlesen i najbrz nacin do decko......
e edna recenica kazana najdobro direktno .... ili do najbliskata osoba so koja toj kontaktira..... ....,, mi se svigjas sakam da bides moj.....,, i kraj !! |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За мувач само треба еден добар зјап да му се пушти и ако му се свиѓаш ќе дојде сам а за дечко да го задржиш треба да покажеш некои женски вештини т.е да знаеш да го моташ на мал прст, да го муваш што се вика или пак да си баш таква каква што те замислува тој.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podlezat li zenskite na zakon za siluvanje ...........
|
|||
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najlesno moze da se stigne do nekoj decko ili decka ss podhod.Ako si nezen ,vnimatelen i ljubezen si postignal 50% ot rabotata.Drugite 50% sa pametni zborovi.
I najvaznoto treba trpenie ,zosto moze od prviot pat da ne stane rabotata.
Uspev na svi
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas bas baram casovi za razvivanje vakvi vestini. Raspolozena za poducuvanje? Изменето од Kali - 20.Јули.2009 во 19:18 |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako zemes da ucis od mene-ke si ostanes so prazni race ja navedov sto sum gledala od drugi "uspesni zenski" kako go pravat toa |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bidi prirodna i originalna.........toa e najdobra vestina za zenata |
|||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...
Mnogu poednostavno e... Изменето од Neptun74 - 25.Август.2009 во 23:35 |
|||
DeepBlue
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
krevaj gakjite
|
|||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |