|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 346> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам...
добра ноќ |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nani mi ljubov moja, nema da te budam, zaspa i maliov
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam so visla vo mene i koa se skaravme misli deka odime...a jas ja tesam deka jas ne sum vistinski za neja...ja sakam DRAGANA
|
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da ti kazam deka ti gubis so toa sto si odis od mene od pogresni pricini zasto ako ja sum te sakala takov kakov sto si, nema pricina ti da se sramis od toa, a veruj deka ke svatis eden den deka te cenev mnogu iako nemase nisto ne barav nisto od tebe, a ti dadov se, i sega gledam deka ti ne me zasluzuvas.............
za tebe bev to good to be truth ali toa ti e zivotot, jebi ga sekogas go dobivas toa sto ne go baras |
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona sto go kaza vcera, ne vazi za deneska
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,... .... ... ... ...
???? Изменето од BisernA - 01.Август.2008 во 13:39 |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam nesto da ti kazam
Ama prvo dojdi pa posle ke vidime... |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dosta molchish!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas za sekogas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska ne mi e do zboruvanje...imam popametni nesta na um
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozes da me zagubis t.e. nesto sto uste ne e ni pronajdeno
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo vinoto e vistinata
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska ..... samo mamurlok .... i glavobolka
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sposobna sum da razberam povekje otkolku sto pretpostavuvas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |