![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 105> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сакам утре да врне...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
katerina22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
несакам кога пријателите ќе ме разочараат како во овој случај
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne sakam koga nekoj mi vodi inaet...Kaj i da e, ke i kupam edna vreka sol
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ne sakam luge egoisti..samobendisani...koi mislat deka se centar na svetot...deka se se vrti okolu niv... i "gazat" vrz emociite na drugite...
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Досадни,лицемерни,самобендисани,лажливи,лесни,злонамерни,фалбаџии,лакоми,итн итн...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koga mi ispadja internetot
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не сакам кога не можам да го најдам тоа што ми треба.....
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
не сакам кавги
|
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Не сакам да ми се спиее
![]() Изменето од igreto - 22.Август.2008 во 15:17 |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не сакам да одам на одмор наредна недела без негооо
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sakam koga nekoj saka da gi sopre pozitivnite vibracii od pozitivnite idividi forumdzii...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам да изгорам... и после да се лупам...
![]() |
|
![]() |
|
не сакам кога некој краде туѓи никови
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ic ne sakam ligushki od tipot:
"edna guska tebe
edna guska mene
tretata ja nema
zajceto ja zema"
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |