|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 362363364365366 525> |
Автор | |||
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hajde nocas mi dogji
svega mi donesi
nocas neshto lepo treba da se desi......
|
|||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne pitaj zasto te
ko sjena pratim ne pitaj kad to ni sam ne mogu da shvatim Nije me strah smrti ni starosti al’ drhtim od tvoje mladosti |
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prva je ljubav dosla tiho,
nezvana, sama. Za sva vremena skrila se tu negde duboko u nama. |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
what goes around...always come back around....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...I'm singing this whole thing wrong,
because I'm hiiigh... |
|||
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...
Goodbye my lover... Goodbye my friend... You have been the one... You have been the one for me... ... |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...paratiisi...
|
|||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...I see I'm put to the test,
battling this chick, ...with no breast |
|||
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
It's hard for me to say the things
I want to say sometimes There's no one here but you and me And that broken old street light Lock the doors We'll leave the world outside All I've got to give to you Are these five words tonight |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
those ware the day my friends
we sing and dance forever......
|
|||
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...
Oh whats love got to do, got to do with it What`s love but a second hand emotion What`s love got to do, got to do with it Who needs a heart When a heart can be broken It may seem to you That i`m acting confused When you`re close to me If i tend to look dazed I`ve read it someplace I`ve got cause to be There`s a name for it There`s a phrase that fits But whatever the reason You do it for me ... Изменето од BisernA - 02.Август.2008 во 18:34 |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako domasno ... da imate za citanje dodeka me nema
Garavi Sokak - Ko te ima taj te nema Ne može se uhvatiti senka od života što k'o Dunav teče jer je život i svetlo i tama, nekad jutro a nekada veče, jer je život i svetlo i tama, nekom jutro a nekome veče. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Neki žive blizu al' daleko, kao kamen ne mogu se maći i kad se za ruke drže stalno u mraku se ne mogu pronaći, i kad se za ruke drže stalno u mraku se ne mogu dotaći. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. Dotaknu se linije života, dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju, il' se dirnu il' se ne dodirnu al jedna za drugu dobro znaju. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja, ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemaš. |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
се што мое ќе биде одамно го имам тоа сино сино синило , кое мое ќе биде завчера од мене запамтено и пред години тебе подарено тоа мое ќе биде |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...
Whoa! I feel good, I knew that I would, now I feel good, I knew that I would So good, so good, I got you So good, so good, I got you So good, so good, I got you HEY!! ... |
|||
Внеси реплика | страница <1 362363364365366 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |