IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13641365136613671368 1869>
Автор
Порака
дa бe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај дa бe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:14
http://www.youtube.com/watch?v=Thfym1XecHo

Ако умрам ил загинам,
ќе останат спомени.
Што сум лудо, лудовало
на младите години.

ако е бан - по Илинден да е

Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:17
da be...mislam ne be..zosto pa ban
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:29
...сака Бан Јелачич да биде...преку глава му е од Татари...газење%20од%20смеењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:30
preku granica da premine
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:33
...ма и сите бариери ги помина...неуништив е...ама јас не го гледам...за мене е invisible...кул
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:36
heheh..kako kaj "Tom i Dzeri" koga ja ispiva tecnosta za invizibl
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:38
leka nok
Кон врв
желче Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 02.Август.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај желче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:38
ILI KOGA SE NAVEDNUVA NAD PROZOROT
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 02:39
Originally posted by granny granny напиша:

leka nok

...sweet dreams granny...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 13:47
...i tuka edno pozdravche da stavam...

...hello...трепкање
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 13:56
hello madam
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 13:58
...hello fiks...големо%20гушкање

...kaj te zaglavija da rabotish, namesto do Ohrid da odeshe...enzero i devojche da videshe....sreken da bideshe....намигнување
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 14:01
e moira toa ke beshe super,samo sega ke napravam usluga za potoa da mi ja vratat..koga mene ke mi treba..za brzo vreme
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 14:02
...ne znam jas taa rabota...ezero-mezero, delfini, ajkuli...se ima...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 13641365136613671368 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.