![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... gledam na miloto malo mu e zeshko..ajde malku da se razladi....
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
нормално,... требаше да знам... ајкју кај јадењето...
![]() само, да не ви идам на гости со празни раце... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
uuu bisernava reshila da ni se pridruzi, bravo biserno, si go znaesh ti redot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se razladiv, se najadov ovoshje, milina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
dobra vecer i od mene
slabo raboti rezonancijava site praznicno izmoreni |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
dan se predadete sluchajno curi vie pa posle na stomachinjata da vi e teshko
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
вечерва сите отсутни...дури и пресветлава интелегенција...чудно...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
што ли се деси?
сакам да верувам дека сите сте заминале на одмор...иако...не ми се верува ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sinokja vikend neli ova-ona, rezonirav po rodendeni i svirki vo zivo, zatoa sega sum ovde, da vi posakam DOBAR DEN so po edno kafence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
добро е...барем некој е тука...браво ајкју,ќе те прогласиме за чувар на резонанција...
што е со Блашка?одамна не се појавила ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne znam shto e so blashka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..ke gi cekame ... blashka..marko... josefina... a neshto i rushka ni ja nema... aj za bibce znam deka e na odmor....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Знам дека не е време на нарциси ама ме мозам да им оддолеам...многу ми е убаво кога ги гледам
![]() ![]() бои на летото.. Изменето од RUSHKA - 03.Август.2008 во 21:01 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 521522523524525 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |