|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
legnuvam samo od zadovolstvo gi nema tie pari sto bi me platile
ako jas ne sakam
|
||
apce
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konecno ja najdov temata edno kategoricno NE |
||
|
||
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a za bez pari?
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e sekojdenevno, ne e interesno
|
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj choek i ponudil na curata na drug i toa pred nego 300 evra da i go fukne samo ednashka i im rekol:
"ja frlam 300 EVRA na zemja, curava tvoja posho mi se sviga mnogu, kleknue gi zima i nejzini se-kraj, ja sho uspejam da napraam za toa vreme moja rabota, vazno nema da izleze bez 300to-t-che od sobata a ti chekaj ja dole na recepcija u hotel" ...na toa se zamilsil dechkovo, i si rekol-ovoj e netachen skroz, mu se frlaat 300 EURA u bunar... arno ama teshko ja ubedil curata na toa, ali posho 3- stotkata bila primamliva suma ona prifatila, bashka i za "ljubav" na momakot, vlegle so fljan keshija u soba i posle saat vreme se siminja dole curava celata ozarena i rasperdushena i toa kosata i so ochinjata nanadvor sve ...tipov vidno naljuten i infrid nervozen zasho ja nemalo pola saat i vika "mori k*rvo ni edna, ti se usladi da te opasha a" tipkata pochnala da plache, i mu rekla "SHO DA PRAAM BE GLUP NI EDEN SHO METERASHE TI DA VLEZAM U SOBATA...SVE PO 10-KI EURA MI GI FRLASHE NA ZEMJA, JA DOG GI SOBERAM SVE EEEEEEEEEE" |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zamisli tek milion dolari sve po 5-ki po 20-ki....kaj ke im e krajot........
Изменето од Lady Blue - 02.Август.2008 во 12:39 |
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
u bolnica garant
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za miljonce ? Ako ona saka i posle sekoj na svoja strana otkako ke podelime fifti fifti oti ja sum i go nasol
|
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ah, druze, ja pa sve mislam deka nema ni da deli u sluchajot, znaesh kako se protektivni po priroda oni, toa shoe e tvoe e i nivno-a toa shoe nivno si e nivno
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а ти ако ги "заработиш"ќе делиш ли со неа? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma koja ke mi dade miljonce za da legne so mene, treba da ja proslavat kako Majka Tereza od sto tolku se sozalila
|
||
slide
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesho ne mi se odgovara na prashanjevo, izvini vaka lepo ime imash |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сварно, не е во ред прашањево. тоа е женско прашање т.е. се поставува на женско само
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто женско прашање
има и машки к*рви ,а жени макроа |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |