IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Репрезентативно деколте
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Репрезентативно деколте

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:03
dobro i ja ke dojdam da ti praam muabet i 15 min ke ti zjapam u megunozje i ke ti recham deka imash mnooogu ubavi OCHI

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:04
oki
gledaj kaj ti e drago
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:06
ok

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:21
Originally posted by IQ IQ напиша:

dobro i ja ke dojdam da ti praam muabet i 15 min ke ti zjapam u megunozje i ke ti recham deka imash mnooogu ubavi OCHI

ohohohohoo, pa toa prvo go praite be vie, sve u patent gleate, demek kosata ja mesti opaaaaaaa nagore pa nadole zimanje merka na zverka
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:23
Originally posted by slide slide напиша:

ohohohohoo, pa toa prvo go praite be vie, sve u patent gleate, demek kosata ja mesti opaaaaaaa nagore pa nadole zimanje merka na zverka

E de, aj ne preteruvaj sega...taka ne se zema realnata merka i ti treba toa dobro da go znaes плазењеплазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 21:29

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:47
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

E de, aj ne preteruvaj sega...taka ne se zema realnata merka i ti treba toa dobro da go znaes плазењеплазењеплазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

realna merka se zima u seks, ako ne ti se javat posle prvoit seks toa znachi deka merkata ne e za taa zverkata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 22:49

realna merka se zima u seks, ako ne ti se javat posle prvoit seks toa znachi deka merkata ne e za taa zverkata

Pa toa i sakav da ti go kazam, od kaj moze da znaeme nie so toa sto samo ke ve pogledneme, treba da se proba prvo плазењеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевканамигнување

Изменето од Lady Blue - 01.Август.2008 во 22:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:07
epa ima nekoi sho mozat da procenat so priblizna tochnost od 80%, ali zavisi od iskustvoto i kolku e devojakata

Изменето од slide - 01.Август.2008 во 23:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:10

epa ima nekoi sho mozat da procenat so priblizna tochnost od 80%, ali zavisi od iskustvoto na devojakata

Sakas da kazes deka i iskusnite maski mozat da procenat so dobar pogled na dekolteto pa zatoa go zadrzuvaat tolku pogledot??? голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:14
abe sakam da kazam ama neznam da recham, ja u cucki ne gleam u drugo nesho gleam, gleam da ne me fatat de
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:18

abe sakam da kazam ama neznam da recham, ja u cucki ne gleam u drugo nesho gleam, gleam da ne me fatat de

Pametno, pametno...zasto mozes da ostanes i bez oci ako te fatat истепанголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:26
ne mislv na takvo fakanje, mislev ako te fati u tesno nekoja sho ti go ima merakot i ne i davash ke te naprai sve lom, ke ti vika...

"abe pederchino...se praish mnogu mangup na forum a u zivo cvikash, aaaaaaa...AAAAAAAAAAAAAA..."

hihiihiih

epa ondak u takvi sluchaevi za da ne te fatat u nebrano, i ako si izprovociran, kao sho piesh kafe so takvata tuka pred site go vadish dzole iiiiii... i vikash aj da te vidam sea, kleknuj kuchko edna sho se praish mnogu hrabra...

PSD.u svaki sluchaj nosete si nesho ko korpa ili tanjir da ostaat nesho bakshish gostite zasho moza i da ve iznenadi nekoja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 23:29
Uste da ste tolku hrabri vo zivo i taman ama.... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.