|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 931> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele blue eve vaka da napravam smrrrrrrrrrrrk , ahhhhhhhhh] kafencevo ekstra jako :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shefe ti se svigja li idejata so likercheto...vo tvoeto kafence specijalno dodadov za shmek |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zatoa bilo tolku slatko , idejata ti e super mila :))) |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф мила ептен јако ми сње допадна...сега да го допијам кафенцето и да се напијам винце да ми зоврие крфта малку
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може и малку колачичи, а шо викате
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da frlime nekoja raka
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mi mene dve karti
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која комбинација може Кафка може...мила за мене некое апетисанче не ми идат колачиве со Винцето
Кафка ајде дели |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj i na natalija ti pobara tri karti jas imam kenta
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ordever pojacan ALA BLUE
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уф уф уф...супер е мила...Абе баров е лудница не си одам се има
Кента...ах мило Хекторче што играме? Јас погрешни карти собирам тука |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што викате додека се коцкате малку belly dancing?
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |