IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 137>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 16:59
...sekoja misla mi poteknuva od tebe Tanja...sekoja zelba go ima tvojot vkus...sekoj zivot sto orbitira okolu tebe ima vo sebe del od tvojata aura...sekoe rastenie i ptica e privleceno od tvojata svetlina koja moze da se najde samo vo najvisokite delovi od neboto...sekoja nadez go ima tvojot lik vo pozadina...sekoj natprevaruvac fantazira za nagrada sto ja ima tvojata energija i znacaj...
Ja sum pobednikot...jas sum najmudriot, najubaviot so angelski dvizenja....seto toa od tebe go dobiv...bev samo mal del od tebe, a ti sekogas ke bides pogolemiot del od mene...angelite go prepoznaa tvojot zig i raka stavena na mene i ja dobiv najgolemata pocit...rajskite porti mi se otvorija...bese organizirana proslava vo moe ime koe e tvoe, kako i sekoj del od mene sto e tvoj, neraskinliv i nerazdvoiv zosto vremeto nema nacin da vlijae na naseto spojuvanje, moze samo da ni rakopleska...
Milijarda svetulki i zvezdicki ni go osvetluvaat patot po koj se dvizime i se stvara i onamu kade nikogas go nemalo...mostovi i nasmeani lica srekni zaradi nas...ova e drug svet...zacuden od negovata bliskost so dosegasniot za koj velea deka ne postoi...tokmu pred nasite nosevi, bas pred nasiot zdiv ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 18:14
...ne mi e tesko na race da te nosam...zdivot go gubam samo zaradi pogledot moj nemiren niz tebe sto seta...od moi usni zedtta ja gasis ne gledajki kon izvorite mnogumuna od koi pijat...velis zagadeni se...sekoj ja pika muckata i gi pogani ...ne sum zamoren, ubavo mi e na race da te nosam, ni kalta ne se lepi za moite stapala od samata lesnotija so koja sme obvieni...velis ne znaese deka se e mozno samo ako se saka...bez rok na traenje i bez reklama sto budi alcnost...velis deka so denovi te nosam, a jas voopsto ne zabelezav...nitu glad pocuvstvuvav, nitu zed, a sonot go ziveam so polna svest...velis deka kratko sme zaedno, no se setiv na minatite zivoti minati so tebe...sekogas bese prekrasno...niednas nemase utka...so lesnotija sovrseno gi minavme zivotite...pocna da go cuvstvuvas mojot pogled kako dopir sto minuva niz tvojata koza...site setila se zdruzija da te doprat...site stanaa edno...duri i mislite...prestana zamorot...nesebicna, bezrezervna i bezuslovna ljubov...mozes i da zacnes preku mojata misla il pogled...do tamu dojdovme...uste zivoti se pred nas...uste zivoti treba da stvorime... vremeto samo za nas zastana...vremeto imalo svest i ni se obraka...veli deka sme edno i bezuslovno...zatoa ne sum zamoren...lesno e sega... 
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 18:39
ti rekov deka ne se odnesuva na,
 tebe! намигнување
You live only ONCE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 19:37
 големо%20гушкање  големо%20гушкање   големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 07:17
...molcis milo, molcam i jas...gledame nekade vo nekoi nasi zamisleni dalecini, ona sto bese vcera, kako denes da ne vazi...denes ne e toj den od vcera...denes ne e dobro...denes...nasite svetovi se odvoeni...vo razlicni galaksii so milijardi svetlosni godini odvoeni...ne znaevme deka coveckoto ke proraboti i kaj nas otkako se otkrivme i stanavme ranlivi...ocnicite prorabotea za vkusen zalak nebraneta dusa...zagrizavme eden vo drug kinejki parcinja rzejki i slavejki go zivotinskoto vo nas...nasiot zivot pocna da istekuva...stanavme kako i site drugi, alcni, podli i nemerlivo zli...go nema veke onoj detski i naiven pogled so siroko otvoreni oci dodeka se vpivame kako sungeri...se zavrsuva...jas ke si odam so deteto vo mene da si igram topka...ti igraj si so nozevi i zapalki, ti si vozrasna sto znae sto e brend...jas brgu se valkam, ne mi treba brend, nitu mi e vazno sto nekoj me zagleduva i ocekuva zaradi nekoi kukavici sto mu se poklonuvaat i jas da mu pruzam pocituvanje...ne milo, vitezot seuste e silen vo mene...sto se bori za cest, no ne ocekuva cest...i cesta e igra sto me smee...nasite svetovi se dvojat...na svetlinata sto zraci od tebe se poveke i treba da stigne do mene...ke pominat godini dodeka razbereme koj sto sakal da kaze sporeduvajki se so nekoi drugi...dozdovnite kapki ispisuvaat nesto na prozorskoto staklo...ke mi treba vreme da razberam...mnogu vreme...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 07:42
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...molcis milo, molcam i jas...gledame nekade vo nekoi nasi zamisleni dalecini, ona sto bese vcera, kako denes da ne vazi...denes ne e toj den od vcera...denes ne e dobro...denes...nasite svetovi se odvoeni...vo razlicni galaksii so milijardi svetlosni godini odvoeni...ne znaevme deka coveckoto ke proraboti i kaj nas otkako se otkrivme i stanavme ranlivi...ocnicite prorabotea za vkusen zalak nebraneta dusa...zagrizavme eden vo drug kinejki parcinja rzejki i slavejki go zivotinskoto vo nas...nasiot zivot pocna da istekuva...stanavme kako i site drugi, alcni, podli i nemerlivo zli...go nema veke onoj detski i naiven pogled so siroko otvoreni oci dodeka se vpivame kako sungeri...se zavrsuva...jas ke si odam so deteto vo mene da si igram topka...ti igraj si so nozevi i zapalki, ti si vozrasna sto znae sto e brend...jas brgu se valkam, ne mi treba brend, nitu mi e vazno sto nekoj me zagleduva i ocekuva zaradi nekoi kukavici sto mu se poklonuvaat i jas da mu pruzam pocituvanje...ne milo, vitezot seuste e silen vo mene...sto se bori za cest, no ne ocekuva cest...i cesta e igra sto me smee...nasite svetovi se dvojat...na svetlinata sto zraci od tebe se poveke i treba da stigne do mene...ke pominat godini dodeka razbereme koj sto sakal da kaze sporeduvajki se so nekoi drugi...dozdovnite kapki ispisuvaat nesto na prozorskoto staklo...ke mi treba vreme da razberam...mnogu vreme...

аплаузаплаузаплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 08:49

Изменето од zbunet - 01.Август.2008 во 08:52
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 14:22
големо%20гушкањебакнежголемо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 00:20
...aj dosta stiskash..mislam gushkash...penkaloto.. ede tastaturata v raka i pocni da pishuvash.... shto ke citam jas utre sabajle... dodeka pijam kafe....намигнување...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 11:06
...se tetrevam milo...nozete mi se tresat... krvaram...ne e vazno...samo sakam da me dovrsis kako edno umetnicko delo sto nikogas nema da ja vidi svetlosta na denot, a nitu drugi oci sto ke se obidat da ukradat od boite sto nesebicno mi gi podeli. Samo dokrajci me...dobro pocna i na dobar pat si da me pretvoris vo apstrakcija...osnovata ja imam...laden e obrazot sto go dopiras... kako da mi se amputirani cuvstvata...samo nesto najdlaboko vo mene urla po tebe kako dete na koe mu ja odzemaat majkata, a nadvor e vojna i zversko iskezeni faci uzivaat vo gletkata na razrusenosta i bedata. Volkot sozalivo me gleda dodeka vetrot go busavi...se misli dali da mi go raskine vratot...sepak zaedno izrasnavme...se povlece vo nejasnosta koga gi slusna tvoite cekori...neboto si i igra prikazuvajki ja pretstavata na prirodnite zakoni...mora da se pocituvaat...kako sto moras da pustis voda od kazance. Samo dovrsi me...neizvesnosta e samo uste edno ostro parce vo mojot grb, a potem se vrakam kako isprana maica vo fioka...ne bela...nema da mozam nikogas da bidam bela maica...samo sina...bojata na vpregata i koja nema nikakva slicnost so neboto i slobodata i koja pticite ja izbegnuvaat....kade ima plavi maici tamu nema gulab so grance vo klunot. Tvoite cekori se se poblisku...samo dovrsi me...ne mora da se potpises...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 11:40
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...se tetrevam milo...nozete mi se tresat... krvaram...ne e vazno...samo sakam da me dovrsis kako edno umetnicko delo sto nikogas nema da ja vidi svetlosta na denot, a nitu drugi oci sto ke se obidat da ukradat od boite sto nesebicno mi gi podeli. Samo dokrajci me...dobro pocna i na dobar pat si da me pretvoris vo apstrakcija...osnovata ja imam...laden e obrazot sto go dopiras... kako da mi se amputirani cuvstvata...samo nesto najdlaboko vo mene urla po tebe kako dete na koe mu ja odzemaat majkata, a nadvor e vojna i zversko iskezeni faci uzivaat vo gletkata na razrusenosta i bedata. Volkot sozalivo me gleda dodeka vetrot go busavi...se misli dali da mi go raskine vratot...sepak zaedno izrasnavme...se povlece vo nejasnosta koga gi slusna tvoite cekori...neboto si i igra prikazuvajki ja pretstavata na prirodnite zakoni...mora da se pocituvaat...kako sto moras da pustis voda od kazance. Samo dovrsi me...neizvesnosta e samo uste edno ostro parce vo mojot grb, a potem se vrakam kako isprana maica vo fioka...ne bela...nema da mozam nikogas da bidam bela maica...samo sina...bojata na vpregata i koja nema nikakva slicnost so neboto i slobodata i koja pticite ja izbegnuvaat....kade ima plavi maici tamu nema gulab so grance vo klunot. Tvoite cekori se se poblisku...samo dovrsi me...ne mora da se potpises...

....големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 07:05
... shto cekash...znaesh li kolku sme na red..za citanje... na nashiot feljton... изненадување....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2008 во 11:07
...tvoite cekori prestanaa kaj mojata glava so liceto kon zemja vkusuvajki go prasliviot baknez na majkata zemja...veterot me busavi i niz kozata mi prostrui naezenost kade nabrgu se stvorija milion bocki kako na mlad kaktus...veterot ja nema taa mok, toa e tvojata meka dlanka koja si igra so mojata kosa...sekoe dvizenje nosi po deset baknezi...duri i vrvovite od tvoite prsti ja znaat magijata...tvojot zdiv mi ja pali kozata vcrvuvajki ja do vzestuvanje...moeto telo e ludo po tebe...site muskuli se pridvizuvaat i zategaat kako na tigar pred skok, sebe si se gledam vo treto lice se dodeka ne isceznav zaedno so prigusenoto rzenje koe izleguva od moeto suvo grlo i ispukani usni.
Za mig se najde pod mene barajki si gi ocite megusebno vo koi ke potoneme  i zaboravime deka nesto drugo voopsto moze da postoi...nasmevkata eci dodeka grcevito i pobesneto ja gasam zedtta od tvoite usni...od tvoite solzi...moite race nema da te ispustat, pa duri i da molis za troska pauza...
Sega e vreme za hrana...zabite alcno svetkaat...pocnuvam so usinjata...struja ti odi do petici i se vitkas kako zmija...zaludni se prekori...gladot nadvladea...ne ni razbiram sto govoris, samo gi pratam zvukot i vozdiskite koi se kako dogovoreni so veterot i srceto koe mi se zakanuva deka ke izleze od mene i ke srasne so tvojata dusa...somnezot i kolebanjeto se razbegaa kako klocnati kucinja laejki bespomosno... 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4950515253 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.