![]() |
|
Колку брзо е пребрзо? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
xman ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e bas me interesira i mene kaj drugite kako e!
posto ja kaa ke soberam neso novo, tolku sum napalen (posto ke e*am neso novo) i epten brzo mi ode ![]() a kaj zenite kolku so znam e obratno. napocetok od vrska potesko svrsavat ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ili samo glumat deka svrsavat
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
si slusnal za frigidni kucki , taka
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Првиот пат може да биде и подолго време, али се зависи од тоа дали сексот го практикуваме како само секс, или како нешто повеќе ... и не само 1,2,3 и оп туку да се вивне работата со вселена шо би рекол јас
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
xman ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
da ima i takvi, mada se oseka koa e falca |
|
![]() |
|
ne be, nema vrska toa mislam! kolku i da se trudam, poleka i neznam so, ednostavno ako mi e nova, kolku i da e ruzna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
pa se opinash bre bratce, zatoa brzo svrshuvash
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
викаш до тоа е! |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
koga ke vi idi da svrsavate pomislete na govorot od nasite vidni politicari , ke ve sekne odma , ke dupite podologo , provereno hahahahah
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
taka i ke mi ovene ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ajde, ajde...nisto strasno...sekogas postoi vtora partija kako popraven ispit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nekoi se zaedno zaradi okolnosti, no nema privlecnost megu niv i taka on gleda sto pobrzo da si zavrsi rabota, a ona sto pobrzo da go otkaci
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
да сврши пред да почне
![]() ![]() Изменето од pagane - 15.Август.2008 во 22:44 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |