|
Репрезентативно деколте |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Јули.2008 во 17:16 |
curi, sho mislite koa vi zjapaat u dekolte
Изменето од Biba_G - 03.Декември.2008 во 23:43 |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nie namerno i go oblekuvame, beee.....
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koleska mi M, koga i zjapale vo dekolte mislela
"eh da mi bea malku barem pogolemi"
|
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si mislam "aman be, pogledni, ama soberi si gi toa ligite i ne se dzveri kako manijak "
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe inteligencijo vo najgolem broj slucai koga mashko zjapa vo zenski gradi e toa shto taa e pred nego...e sega kako da ne se ispuli barem malku,pa toa e vo samata mashka priroda...sega i da se poligavi malku ne e nishto strashno potoa ke se zabrishe i tolku ..ama ova e daleku od manijacko odnesuvanje....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks abe znaesh kako, di doagja nekoj da se pozdravi i ne te gleda vo ochi tuku troa podole celo vreme zjapa nevaspitanje em ne nosam neshto koj znae kolku otvoreno i plus mi vika "nogu ubavi ochi imash" a ne me gleda vo ochi tuku na drugo mesto
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaesh IQ se slozuvam deka treba da se ima barem malku oset,pa i na vas vi e nezgodno,ve razbiram...ama mashkite nikogash nema da prestanat toa da go pravat,bez razlika dali e mnogu otvoreno ili skroz zatvoreno....tie zamisluvaat shto se krie pozadi oblekata...mashkiot rod go privlekuvaat oblinite,vo tie momenti ni se javuvaat milijon fantazii i ednostavno toa ni e vo samata priroda.
e sega toa so "nogu ubavi oci imash" shlakni mu ja edna i ke se osvesti odma,a na kraj moze i da se izvinuva i da kolenici pred tebe ... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam fiks znam deka zjapate site,tuka nema nishto losho, samo treba malku da se ima oset i pochit
ne mi smeta ako zjapaat, go sfakjam toa kako kompliment |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa najverovatno e deka golem broj zeni seto toa gledanje go sfakaat kako kompliment...abe terajte si neka gledaat mashkite,od gledanje nemate zijan...ama i mashkite nemaat kar...
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i na vas vi e nezgodno,
koj be......nezgodno...pih....samo se pravat fini
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze i da e taka kejt...ne znam nikogash ne sum prashal....
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ocite se za gledanje de . Samo nekoi maski znaat da izgubat oset za vreme pa duri i da ostanat so podzinata usta
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka veke cesto go povtoruvam ova. Neka ne se zalat na nedostatok na iskreni emocii, a romantika ima dur da dade. Stom istaknuvaat organi sto seksualno se eksploatiraat, neka ne baraat da im dzirkame vo dusa. Neka nosat zbirka poezija uz vrat ako sakaat taka
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja taka i taka prvo u oci gledam...ocite povekje mi kazuvat od cicka.....cickite se tek na tretiopt red kaj mene
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |