![]() |
|
Зoшто сте на Идивиди форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 43> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaci,otsustvoto moe ke govori sprotivno...
deal |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...не можеш...присуството твое говори... |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас ќе ти ја кажам.......дефиницијата Точната дефиниција т.е Аксиома гласи: Немаш попаметна работа. |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
heh
kako da ti dokazam deka ne sum zavisen |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne e insomnia tuku forum-zavisnost...priznaj si...krajno vreme e...
|
|
![]() |
|
opsto,za da tepam vreme
a bas sega,stvarno nemam pojma sto baram u 3 i kusur na forum ova ke da e insomnia |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ne ja znam tocnata definicija...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
mozam da dosagjam so moite filozofiranja koga ke posakam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
И јас од време на врема за тоа го користам...како денес,на пример |
|
![]() |
|
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
faca mi e be
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
za da me nervira Palestinec...............
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
За да фанам некоја женска.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Go koristam kako izduven ventil..Dobar e za praznenje na visok energija sto se akumulira sekojdnevno...Aj so ke se deram po maz mi ili decata poarno tuka da si kazam...Da se izluftiram..Da se nasmeam...itn...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |