|
Дали е нормално да се биде девица после 18та год.? |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu li e logichno ova, nemam zborovi |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo edno ke dodadam, nitu edna ne nosi brojcanik pa da mozes da procitas kolku pominala....vi ostanuva samo da ni veruvate na zborot
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum sekogas vtor...ima nekoja matematicka formula tuka sto ne mozam da ja skontam...isto kao u skolo koa me izvadi na tabla i ja :
- X ke see... ? X ke se... ? A ona pa : - Tebe keseto prazno ke ti bide kako gledam ! |
|
vannila
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе шо е битно кога ќе ти биде прв пат......битно е да го сакаш и да му веруваш за подоцна да не бидеш повредена....бидејки првиот пат може да биде трауматичен....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe prvo treba da se specali pa posle na tie raboti da se misli...pu j'zk...nikoj ne spomna nesto da se raboti, sve na ebaanje udrilo...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои лубеници созреваат пред да наполнат едно кило, некои и со дваесет кила остануваат зелени...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JUJ POLJOPRIVREDNIK SEKOJA TI CEST gledav takov film so petter sellers- gradinar |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе, и јас го гледав...оној што вели дека жена и лубеница не се бира...се е до ксметот...добра реплика...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhahahhahhahhahhahha
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ,zosto ne bi bilo?
|
|
You live only ONCE!
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da!!!
|
|
slide
Сениор Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa da
Изменето од slide - 31.Јули.2008 во 17:06 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ako i naletuvaat samo klapcovci, ne mora da se bapnuva po sekoja cena zosto seksot ke i stane antipaticen
|
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e nenormalno da si devica i po 18 god. ali toa deka prviot pat ostava trajni posledici vrz psihata na devojkata se sluzuvam potpolno, i steta sto ima seuste nedozreani maski koi prvo ke ja skinat devojkata pa posle ne im e gajle za nea a na kraj sekogas ona si e kriva sto mu dala.... nema pravda za nas sto da se pravi, podobro e da si masko............. pomalku predrasudi ke imaat kon tebe...
|
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |