![]() |
|
Жена со мадиња или кукла??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....a be zenata treba da si bide zene..i nisto poveke....ne dzabe e zenata ponezniot pol............toa sto nekoi zeni sakaat da merat jaj*a so mazite........e pa nemoze..............zato bog gi stvoril i maz i zena..............
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
mene mi e jasno, dusice moe
![]() samo tebe ne ti e jasno
![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
slide ![]() Сениор ![]() ![]() Original Honey Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 238 |
a sho e tuka i nejasno uopshte, zenata e nezna-mazot e dominanten, ako se pomesti oskata ke ima samo poishe kuklesti pederi i madlesti zeni
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mozebi, ama ima i takvi mazi koi sakaat dominantni zeni
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum takov. Ic neku pametot go upotrebljavam. Sve neka mu ja misli ona, od igla do lokomitiva.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...............ke ti se zdosadi i taka. veruj mi.............sve ke ja brka ona rabotata......i ke ti sku*ci............i pak ke sakas ti da si toj sto ke dominiras..............
|
|
![]() |
|
Nikad ! Ja neku da dominiram. Edino ako pretera so beskrajni komentari i kritiki upateni na moja adresa i koga sum prinuden da riknam kako lav i op ! odma stanuva milo mace i se mesti okolu mene trlajki se zosto svaka sto sum i dal i sto moze da i zemam. Baska ne propustam da i potpisam polnomosno na mojata smetka. Voopsto ne mi smeta dominantosta na zenata zosto samo taka moze da stane samouverena i ambiciozna, a karot za mene e sto zad sekoj uspesen maz stoi uspesna zena...ili samo uspesna zena, za mene ne mora...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kako i da e mora edniot da bide so "madinja" za da go zastituva i "turka" drugiot
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Zastituva ? Ja znam i sami zeni, pa nikoj ne gi zakaca.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |