|
Дали љубовта е поврзана со времето? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas vejke ojdov vo vrvnite hahahaha
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По години или по будализам?..
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ostavam na tvojata imaginacija
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дипломатски одговор, нема што!.. Ако е љубовта искрена, со текот на времето може да добие само на квалитет... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas iskreno ljubam ....
|
|
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta nema vrska so vremeto,
Ljubovta e bezkrajna i e edinstvena vistina. Vremeto ne postoi, toa nekoj samo go izmisli. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
времето ако и да е човекова измислица
знае да го направи патот до заборава. ако и да не е полна заборава, се пак... заборава е на едно силно чувство. силното чувство бива убито од времето - наша измислица. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оскар Вајлд: „Ако треба ќе те чекам и цел живот - само немој и тогаш да задоцниш“
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поврзана е ДА ... се менува , затоа што е жива и континуирана ...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ljubovta generalno ne moze da bide ziva...niti kontinuirana... koga bi bilo taka ne bi imalo razvodi... DA ljubovta e povrzana so vremeto...kaj nekogo taa so vremeto se zacvrstuva...kaj nekoj taa opagja...se gubi i ja odnemuva...i kako najcrna varijanta...kaj nekoj preminuva vo omraza.
|
|
boticeli
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човекот старее безбили. Само што чувствата вечно ке се млади !
|
|
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неа едноставно или ја има или ја нема .... додека ја има стално се менува ,квалитативно пред се ...
|
|
boticeli
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сум имал 20 год ,и не сум знаел што е љубов ,тоа ми било само отворен прозорец кон бесконечноста,но сега,на мовие триесет и...е најблескаво чувство кој го одредува нашиот хоризонт,не извишува и не лишува од можноста да видиме дали зад неа нов очај се густи .
|
|
Bakni me. Ne cekaj da ti go zemat redot...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta moze da ja ima, ama moze i da ja odnema... malku fali..iskra... koja kje plamne... ili kje zgasne... ne rekle dzabe starite...shto nosi sekundata...ne nosi vekot..e sega..umeshnosta e da ne izgorish...da ne dozvolish da bidesh bubacka koja se lepi do svetlinata/toplinata...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |