|
Живот без љубов???? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | ||
Skorpija16
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јули.2008 во 15:44 |
|
Zamislete da ne chustvuvate ljubov kon nikogo?Da ne chustvuvate potreba da sakte i da ve sakaat..Zavisni ste samo od profesijata ili skoloto i lichnite interesi..
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne moze da ne chuvstvuvash poreba da bidesh sakan, ne postoi takov chovek, sekoj koj veli sprotivno-laze
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вегетирање.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
detska shizofrenija kaj povozrasen
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ne ti ide ljubovta , zasto procitav nesto ZAVISNOST OD PROFESIJATA , smalete malku od profesionalnosta , ako ne vi ide ljubovta od raka posvetete se na nesto korisno da ne arcite vreme na fantaziranje , treba samata ljubov da se pojavi kad tad , samo bara mlku akcija od vasa strana . toa podrazbira, pomalku vreme na kompjuter poveke vreme izzleguvanje od doma , poveke sreduvanje , na start mozda tesko ke vi bidi , no mozda ke se isplati. Odberete koj sto sakate , nemoj da ostavite vie da bidete odbrani. Zivotot bez ljubov e vegetiranje kako sto spomna nekoj pred mene
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живот без љубов за мене не е живот. Тоа е само тивко умирање на т.н. живот. |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa ne e zivot...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema zivot bez:voda i sonce!!!! covek moze bez sve da zivee drugo osven vodata i sonceto!
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zivot bez ljubov ne e zivot....
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нишо чудно нема... Вакви луге има, не се малку... За нив и лjубовта е интерес, корист, амбициjа. И се задоволни потполно од животот си. На нив ова не им смета, тие не разбират дека им фали нешо или поне нешо вредно. И живото им иде по одредени патеки... И тие патеки не кривват наникаде. Патот е прав. Би се збунили ако некоj им каже дека постоjат и други опции за срекjа. |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali e toa mozno? I da ssi zavisen od nesto sepak emociite t.e. LJUBOVTA ne mora da ne postoi!
Ljubov mozes sprema mnogu osobi da imas i da custvuvas, skolska drugarka, prijatel, majka, tatko, brat, sestra itn. Ako nekoj nema takvi custva toj e za mene NEMOKEN! Toj zivi surovo
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сурово... емоционален инвалид е ... нешо како урод ама не физички, социопат. има вакви луге. има и книги , и филми на темава. не за джабе се пишани. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...leleeee kutrite vie....kolku samo zracite so ljubov i emocii..na pretek..!...za izvoz da ne imate?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма нееееееее... никоj не ги суди ... тие без лjубов а лjубов за увоз-извоз немамене тргуваме... Изменето од pagane - 07.Август.2008 во 19:49 |
||
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |