|
Навистина не ми е јасно?!?! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nekoj da mi zajmi Nikkor 1200-1700f/5.6-8 ili Sigma 200-500mm f2.8 ili barem 70-200mm f/2.8Nikkor ili nekoj pogolem (vizuelno) objektiv? ZA DA MOZAM OD VODNO DA GO SLIKAM PARKOT!??! Stoka... Mislam deka na nikonot moze da se montira closeup-filter za da izigrava makro, i taka e MF.Ke ja doblizi najbliskata tocka na fokus, na samo 10 metri od prednoto staklo ili 13 metri od senzorot! Pa da mozam od doma da si slikam cvekenca vo park so makro. Изменето од mdeni - 29.Јули.2008 во 15:27 |
||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haha pa ovie se ludi bre za nekoja nedela stiga oly-to e-510 od usa pa bas ke se staam pa neka doe cikata da zbori
|
||
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka problemot e nekade drugo, i mene ednas mi zabranija, no lugevo imaat fobija od novinari jas barem taka mislam, zatoa baraat dozvoal blalala, no sepak gresat, nie dosta e sto im pravime bezplatna internet reklamacija uste i zabrani da ni davaat mislam deka toa nema nikakva smisla, no toa e toa ;)
|
||
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidis stvarno ova so novinarive taka ednas so tatko mi na zeleznicka koa slikavme dzandari ni dojdoa i nesto od koj vesnik ste ono ovo i koa vidoa deka amaterski ne ostaja na raat
|
||
mdeni
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imase eden decko pred telekom zgradata, slikase nesto... i dojde tip da go iskara, demek nemozelo. Koga pocna da se rasprava, "zasto!?", "ne se trgam!". I toa cuvarot, "zabraneto e slikanje". Deckoto "Abe ajde, kaj pisuva?". I taka prodolzi raspravata.
Trgna da si odi deckoto, se trgna i cuvarot. Vo megjuvreme si namesti setinzi na kamerata odejki, se vrati (cuvarot go vide i trgna pak nakaj nego), si iznaslika dodeka dojde cuvarot na edno 5 metri i si otide. :D Bas mi se dopagjaat takvi luge. Sekoja cest! Jas bi go napravil _Istoto_. |
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako sum vo Sk. OBAVEZNO! so 'niv' samo taka moze! Изменето од KoKi - 29.Јули.2008 во 17:24 |
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
safarito vo park e do sega edinstvena konstruktivna ideja em "vidlivost" mozda isto tolku golema kako i izlozbata na otvoreno, steta sto planiram da ne bidam vo skp vo sabota,
dobro bi bilo da se odi pred sobranie na grad Skopje prethodno i da se ishtraka po pola kartica |
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od park ke se vratime samo so kartici puni so sliki od nas...ama ako :)
Vreme e da ni gi fati sonce aparatite malce |
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas mislam deka treba da napravime nesto vo znak na protest, ubava ideja e da otideme pred zgradite na opstina skopje, ili pak taka grupno vo park pa da vidime togas dali ke ni kazat NE MOZE :)))) koga ke ne vidat 30-40 dushi hehe
|
||
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
||
lee.anna.loo
Нов член Регистриран: 14.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
count me in |
||
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Momci, koga nekoj ke vi pobara dozvola za slikanje, objasnete mu deka ste clen na FK Fotografika, koj ima sorabotka so trifun i co, frcnete mu so clenska karta pred nos, und game over. Ako nemate so vas clenska, zaclenete se. Vo sprotivno, objasnete mu deka e vo red, i deka imate dogovor so gradot za slikanje na javni povrsini i tolku. Pa valda mozete da stutuljate eden cikica koj ne znae da razlikuva novinar od fotoreporter od nas...
Inaku, zasto u sabota, aj utre popladne... |
||
Janus
Сениор Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam i sabota e ok, ama planiram ohrid. T.e.: koj e za safari petok-nedela ohrid? So sator?
|
||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj utre popladne, daj neka se izjasnat.
|
||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дечки, ај ова сафариво да го одложиме за 10 Август ... од утре сум во Охрид и не сакам да прошуштам ваков хепенинг
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |